OTS: PowMr uvádza na trh revolučné off-grid meniče ...

TASR, 26. februára 2024 13:39

OTS: PowMr uvádza na trh revolučné off-grid meniče Pow-SunSmart 8KL3 a 12KL3, ktoré nastavujú nové štandardy pre off-grid riešenia

Berlín 26. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť PowMr, popredný poskytovateľ inovatívnych riešení v oblasti obnoviteľných zdrojov energie, s hrdosťou oznamuje uvedenie prelomových off-grid meničov Pow-SunSmart 8KL3 a 12KL3 na trh. Tieto najmodernejšie meniče navrhnuté tak, aby spĺňali rozvíjajúce sa potreby spotrebiteľov, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú energetickú nezávislosť, a sú zostavené tak, aby nanovo zadefinovali riešenia napájania mimo siete na celom svete.

Meniče POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3 sú navrhnuté pre trojfázové systémy a poskytujú bezkonkurenčný výkon a účinnosť pre väčšinu obytných aplikácií. Vďaka pokročilým funkciám a odolnej konštrukcii ponúkajú bezproblémový prechod na život mimo siete a zabezpečujú neprerušované dodávky energie aj v tom najnáročnejšom prostredí.

Produktový rad Pow-SunSmart spoločnosti PowMr sa dostáva na popredné miesta v odvetví, po boku etablovaných značiek, ako sú meniče DEYE so svojou bezkonkurenčnou funkčnosťou. Využívaním najmodernejších technológií a vďaka neochvejnej inžinierskej zdatnosti si spoločnosť PowMr vytrvalo ide za svojím poslaním demokratizovať riešenia v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov.

„Sme nadšení, že môžeme uviesť na trh off-grid meniče Pow-SunSmart 8KL3 a 12KL3," povedal Tony Zou, generálny riaditeľ spoločnosti PowMr. „Tieto produkty predstavujú významný míľnik v našom poslaní poskytnúť jednotlivcom a komunitám udržateľné energetické riešenia. Vďaka ich výnimočnému výkonu a cenovej dostupnosti sa snažíme priniesť revolúciu do bývaní mimo siete a inšpirovať ekologickejšiu budúcnosť pre všetkých."

Meniče Pow-SunSmart 8KL3 a 12KL3 si rýchlo získavajú popularitu medzi používateľmi v celej Európe a ďalších oblastiach s vysokým napätím. Zákazníci oceňujú ich spoľahlivosť, efektívnosť a úspornosť, vďaka čomu sa stávajú preferovanou voľbou pre off-grid inštalácie všetkých veľkostí.

Kľúčové vlastnosti off-grid meničov POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3:

• Vstupné napätie až 800 V PV, ideálne pre vysoký výkon.

• Exkluzívna Li-ion batéria BMS s duálnou aktiváciou.

• Pokročilá technológia MPPT s účinnosťou až 99,9 %.

• Montáž na stenu šetrí domáci priestor.

• Funkcia nastavenia časového úseku na úsporu nákladov pri tarifách v špičke.

Viac informácií o off-grid meničoch Pow-SunSmart 8KL3 a 12KL3 nájdete na stránke https://powmr.com/.

O spoločnosti PowMr:

PowMr je popredným poskytovateľom riešení v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov, so špecializáciou na solárne meniče, regulátory nabíjania a systémy skladovania energie. Vďaka odhodlaniu k inováciám, kvalite a cenovej dostupnosti umožňuje PowMr jednotlivcom a komunitám na celom svete využívať silu obnoviteľnej energie pre udržateľnú budúcnosť.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2345320/POW_SunSmart_8KL3_Product_Image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring