OTS: PR Newswire a Global Alliance podpísali zmluvu o partnerstve

TASR, 18. októbra 2013 16:25

Londýn/Lugano 17. októbra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Dve globálne priekopnícke PR organizácie spojili svoje sily v partnerskej dohode, ktorej výsledkom je vzájomný prínos a pomoc pri udržaní PR odborníkov, ktorí sú špičkou vo svojom odbore.

Dohoda spája PR Newswire, vedúceho globálneho poskytovateľa PR firemných komunikačných nástrojov a Global Alliance for Public Relations and Communication Management, konfederáciu hlavných svetových inštitúcií pôsobiacich v oblasti PR a riadenia komunikácie s viac než 160.000 členmi v Európe, Severnej Amerike, Latinskej Amerike, Ázii, Afrike a Oceánii.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131017/647534-a)

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131017/647534-b)

Zmluva o partnerstve medzi Global Alliance a PR Newswire je najnovšou v rade strategických a podporných partnerstiev zavedených v organizácii. Ide o prirodzenú alianciu medzi globálnou organizáciou zastupujúcou odborníkov z celého sveta a medzinárodnou distribučnou firmou spravodajstva s globálnym dosahom, pričom obe hľadajú vzájomný prínos a chcú slúžiť PR profesionálom na celom svete.

Global Alliance bola oficiálne založená v roku 2002 s cieľom zdieľať poznatky a ustanoviť profesionálne štandardy v oblasti vzťahov s verejnosťou na celom svete. Od svojho založenia zrealizovala Global Alliance úspešné projekty ako napríklad prijatie mandátu Melbourne Mandate, ktorý je výzvou na konanie v nových oblastiach hodnôt pre vzťahy s verejnosťou a riadenie komunikácie a ku ktorému sa na minuloročnej konferencii 2012 World Public Relations Forum v Melbourne prihlásilo 800 delegátov z 30 krajín. Ďalšou aktivitou je spustenie celosvetového prieskumu Global Survey. Ide o prvú prebiehajúcu celosvetovú štúdiu postupov v oblasti vzťahov s verejnosťou a riadenia komunikácie na základe dlhodobej štúdie GAP. Konferencia World Public Relations Forum je typickým programom spoločnosti Global Alliance, kde sa odborníci na vzťahy s verejnosťou a komunikáciu z celého sveta stretávajú, aby hovorili o hlavných témach súvisiacich s ich profesiou. Ôsmy ročník konferencie World Public Relations Forum sa bude konať v španielskom Madride v dňoch 21. – 23. 9. 2014. Hostiteľom bude španielska asociácia vedúcich pracovníkov v oblasti komunikácie spoločnosť Dircom s témou "Komunikácia so svedomím".

PR Newswire, ktorá je súčasťou UBM plc, je už takmer 60 rokov poprednou firmou v oblasti komunikačných technológií a distribúcie tlačových správ. Poskytuje svojim klientom koncové riešenia, ktoré zahŕňajú tradičné, digitálne a sociálne médiá. Vďaka distribúcii, optimalizovaniu a zameraniu obsahu prenášaného prostredníctvom najväčšej multikanálovej distribučnej siete na svete má PR Newswire skutočne globálny dosah a ponúka svoje služby klientom v regióne EMEA, India, na americkom kontinente a v ázijsko-pacifickej oblasti.

Lisa Ashworthová, prezidentka divízie spoločnosti PR Newswire pre Európu a Indiu, povedala: "Tešíme sa, že sme oficiálne nadviazali partnerstvo s Global Alliance a dúfame, že bude prínosom nielen pre jeho členov, ale aj ich existujúcich klientov, keďže spoločne využívame postupy najlepšej praxe." 

Anne Gregoryová, predsedníčka Global Alliance, povedala: "Global Alliance a PR Newswire sú úzko prepojené vďaka snahe zaviesť isté štandardy v oblasti PR a byť na čele vývoja tohto priemyselného odvetvia. Preto sa na spoluprácu veľmi tešíme."

O spoločnosti Global Alliance Spoločnosť Global Alliance for Public Relations and Communication Management (http://www.globalalliancepr.org) je konfederáciou združujúcou popredné svetové asociácie a organizácie pôsobiace v oblasti PR a riadenia komunikácie a zastupuje 160.000 odborníkov a akademikov na celom svete. Poslaním Global Alliance je zjednocovať profesiu zameranú na vzťahy s verejnosťou, nastaviť profesionálne štandardy na celom svete, podeliť sa o poznatky v prospech svojich členov a byť globálnym hovorcom PR vo verejnom záujme. Spoločnosť Global Alliance organizuje podujatie World Public Relations Forum, ktoré sa uskutoční v španielskom Madride v dňoch 21. – 23. 9. 2014.

O spoločnosti PR Newswire PR Newswire je vedúci globálny poskytovateľ nástrojov pre PR a firemnú komunikáciu, ktoré umožňujú klientom distribuovať správy a pestrý obsah prostredníctvom tradičných, digitálnych médií a sociálnych sietí v reálnom čase s plne funkčným spravodajstvom a monitorovaním. Vďaka takmer 60-ročnej produkcii, optimalizovaniu a zameraniu správ a obsahu prenášaného prostredníctvom najväčšej multikanálovej distribučnej siete na svete a ponuke najpresnejších a pravidelne aktualizovaných služieb v spravodajských databázach má PR Newswire skutočne globálny dosah a ponúka svoje služby klientom v regióne EMEA, India, na americkom kontinente a v ázijsko-pacifickej oblasti. PR Newswire je súčasťou UBM plc

Kontakty: Anne Gregory, FCIPR, Global Alliance Chair a.gregory@leedsmet.ac.uk Regina Pinna, Global Alliance Chief administrative Officer regina.pinna@usi.ch  Garry Durston, Marketing Communications Director EMEAi, garry.durston@prnewswire.co.uk +44-(0)207-454-5115 Zdroj: PR Newswire

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring