OTS: Pračke so sušičkou Hisense radu 5S udelila firma TÜV Rheinland ...

TASR, 21. decembra 2023 8:18

OTS: Pračke so sušičkou Hisense radu 5S udelila firma TÜV Rheinland certifikát uhlíkovej stopy

ČCHING-TAO 21. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Hisense, globálna spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a spotrebičov, získala produktový certifikát uhlíkovej stopy za novú pračku so sušičkou Hisense radu 5S v súlade s normou ISO 14067. Spoločnosť bola zároveň ocenená odborným názorom TÜV Rheinland, celosvetovým vedúcim poskytovateľom technických služieb v oblasti uhlíkovej stopy pre firmy, za svoju divíziu Hisense Washing Machine Company v súlade s normou ISO 14064-1.

Pri plnení normy ISO 14067 spolupracovala firma TÜV Rheinland so spoločnosťou Hisense na vypracovaní hraničného konta uhlíkovej stopy produktu pre pračku so sušičkou radu 5S, ktoré zahŕňa fázy získavania a predbežného spracovania surovín, výroby produktu, distribúcie, používania a recyklácie odpadu. Údaje o uhlíkovej stope z fázy produkcie a výroby sa získavali zhromažďovaním, triedením a overovaním údajov z počiatočnej fázy od dodávateľov a samotnej spoločnosti uplatňovaním techník modelovania údajov. Štatistika uhlíkovej stopy v priebehu životného cyklu sa získala pre fázu vykonávania za niekoľko cieľových exportných krajín s použitím noriem testovania energetickej spotreby produktu vrátane nariadenia EÚ č. 2019/2023, noriem EN 60456:2006+A11:2020 a EN IEC 62512:2020+A11:2020.

Výsledok uhlíkovej stopy produktu uznáva mimoriadnu schopnosť úspory energie pračky so sušičkou radu 5S, vďaka ktorej sa znižujú účty za elektrinu a dosahuje sa environmentálna udržateľnosť v energetickej účinnosti certifikovanej európskou normou triedy A. Pračka so sušičkou radu 5S sa v rámci misie „Inteligentné pranie, jednoduchý život" snaží potešiť zákazníkov prostredníctvom technických inovácií, hygienických štandardov a jednoduchosti používania, takže všetko umožňuje „jednoduchý život". Spoločnosť Hisense sa neustále usiluje uplatňovať udržateľný systém vo viacerých aspektoch produktu vrátane dizajnu obalu produktu s nízkou karbonizáciou a nahrádzaním za recyklované materiály šetrné k životnému prostrediu a materiály s nízkym obsahom uhlíka.

Firma TÜV Rheinland tiež overila firemnú uhlíkovú stopu divízie Washing Machine Company spoločnosti Hisense v súlade s normou ISO 14064-1. Vykonala proces krížovej validácie prostredníctvom vyhlásení, skúmaní ostatných materiálov a určovania primeranosti, pravosti a spoľahlivosti údajov vrátane návštev na mieste, kontrol podávania správ z interného skladu a dôkladného preskúmania všetkých zdrojov emisií.

Divízia Washing Machine Company spoločnosti Hisense dokončila do októbra 2023 kompletný inventár uhlíkovej stopy všetkých svojich oddelení a produktov. Spoločnosť strategicky naplánovala štyri cesty znižovania uhlíka zahŕňajúce ekologické riadenie, prevádzky, dodávateľský reťazec a produkty. Pri zavádzaní inovatívnych a udržateľných technológií sa spoločnosť Hisense snaží ponúkať zákazníkom produkty vyznačujúce sa úsporou energie a vysokou kvalitou, ktoré pomáhajú pretvárať svet na ekologickejšie prostredie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2305481/Hisense_5S_Series_Washer_Dryer.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring