OTS: Prečo sa oplatí investovať do vinylovej podlahy?

OTS, 21. júna 2024 8:46

Bratislava 21. júna (TASR/OTS) - Už nie sú len súčasťou klasických kuchýň, tento typ podláh prichádza na trh so zaujímavými technologickými a dizajnovými prvkami. Dnes už dokážu vynilové podlahy skvele imitovať textúry betónu, dlaždíc, kameňa či dreva. Aké sú najväčšie plusy vinylových podláh?

Vinylová podlaha odolá aj vyšším záťažiam

V prvom rade musíme spomenúť odolnosť a trvanlivosť. Vinylová podlaha dokáže odolať aj nespočetnému množstvu krokov či zvýšenej záťaži. Nemusíte sa báť škvŕn, vody ani malých škrabancov. Preto sa tento typ podlahy odporúča do domácnosti, hlavne do vstupnej chodby, kuchyne, prípadne aj do kúpeľne. Ruka v ruke s touto problematikou ide aj ich údržba. Časom síce môžu byť náchylné k poškriabaniu, no pri správnej údržbe mnohé riziká môžete dokonale eliminovať. Ak si nájdete čas na občasné vytieranie alebo zametanie, nebudete potrebovať viac strácať čas a energiu pre ich stopercentný stav a vzhľad. Odporúčame vám, ako pri každej podlahe, využiť ochranné podložky pod nohy nábytku.

Odolná podlaha za dostupné ceny

Táto odolná podlaha vie byť aj zaujímavo všestranná. Oceníte na nej teda aj jej univerzálnosť. Zadovážiť si ju môžete v rôznych vzoroch, štýloch a farebných prevedeniach. Sú vhodné pre fanúšikov tradičného, elegantného aj moderného bývania. Ak navštívite e-shop Modos.sk, sami sa presvedčíte, že ide aj o cenovo výhodnú voľbu a takúto podlahu si zakúpite oveľa lacnejšie ako napríklad dlaždice. Aj keď je ich cena vyššia ako pri laminátovej podlahe, určite sa oplatí investovať do nich. Nižšie sú aj náklady na inštaláciu. Dôležité však je, že ju nebudete vďaka odolnosti musieť často vymieňať. Starosti vám nenarobí ani ich čistenie, vytierajte ich teplou vodou a jemnejším čistiacim prostriedkom. Môžete ich aj vysávať, niekedy postačí len pozametať. Pozor ale na rozliate kvapaliny, ktoré je potrebné okamžite vytrieť.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring