OTS: Predseda Jia Shaoqian v spoločnosti Davos 2024: ...

TASR, 22. januára 2024 9:44

OTS: Predseda Jia Shaoqian v spoločnosti Davos 2024: Spoločnosť Hisense sa naďalej zameriava na globalizáciu a je pripravená na úspech v neistom svete

Davos 22. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Predseda skupiny Hisense Jia Shaoqian bol nedávno pozvaný na 54. výročné stretnutie Svetového ekonomického fóra vo švajčiarskom Davose. Tohtoročné fórum sa zameralo na aktuálnu tému „Obnovenie dôvery v budúcnosť" a na to, ako vrátiť dôveru do globálneho úsilia o obnovu a rekonštrukciu. Pán Jia zastupoval skupinu Hisense na podujatiach vrátane diskusie „Recharging Growth in China" (Podpora rastu v Číne) a predniesol prejav na galavečere „China Night" (Čínska noc). Prostredníctvom odborných diskusií a stretnutí s medzinárodnými lídrami z oblasti obchodu, vlády a iných oblastí sa podelil o víziu a stratégie spoločnosti Hisense pre ďalšie inovácie a úspech na globálnej scéne.

„Globalizácia je všeobecným trendom. Napriek súčasným výzvam si zachovávame dôveru v budúcnosť," vysvetlil pán Jia na fóre o udržateľnom raste v Číne. Čoraz viac globálnych spoločností sa pri transformácii a modernizácii špičkových odvetví orientuje na pokročilé technológie. V dôsledku toho sa výrobky nižšej triedy nahrádzajú alternatívami strednej a vyššej triedy, čo je trend, ktorý sa zhoduje s trajektóriou spoločnosti Hisense.

Spoločnosť Hisense oznámila dvojciferný rast tržieb aj zisku na rok 2023, pričom výrazne vzrástli v Číne, ako aj na rôznych medzinárodných trhoch.

Odvetvie domácich spotrebičov je v celosvetovom meradle vysoko konkurenčné. Vo veľkej miere sa spolieha na integrovaný systém zahŕňajúci výskum a vývoj, výrobu, marketing a dodávateľské reťazce. Hlavné značky majú preto významný celosvetový dosah. Aby sa spoločnosti Hisense darilo na medzinárodnej úrovni, lokalizuje tieto funkcie prostredníctvom jednotného prístupu k výrobe, marketingu a výskumu a vývoju. To podporuje cezhraničnú spoluprácu.

Pán Jia povedal: „Bez ohľadu na národnosť je dôležité, aby podniky rešpektovali miestnu kultúru, sociálne normy, správanie spotrebiteľov a postupy výskumu a vývoja bez ohľadu na to, kde pôsobia. Spoločnosť Hisense tak naďalej poskytuje pracovné miesta, plní ekonomické povinnosti a naše sociálne záväzky. Ak ide o miestnu akvizíciu, pôvodná značka sa musí rešpektovať a pretvárať, aby sa zvýšila životnosť prevádzky."

V súčasnosti spoločnosť Hisense prevádzkuje 34 priemyselných parkov, 25 výskumných a vývojových centier a 66 zahraničných spoločností po celom svete. Predpokladá sa, že jej tržby v roku 2023 presiahnu 200 miliárd jüanov, pričom zahraničné trhy budú tvoriť viac ako 42 % celkových tržieb skupiny. Prostredníctvom regionálnych centier sa spoločnosť Hisense snaží hlboko pochopiť potreby miestnych spotrebiteľov a vyvíjať špičkové, vysokokvalitné produkty prispôsobené pre každý trh.

Rozsiahla celosvetová sieť spoločnosti Hisense zároveň poskytuje vzájomnú podporu v oblasti riadenia dodávateľského reťazca, obratu zásob a dodacích cyklov. To výrazne znižuje logistické náklady, spotrebu zdrojov a emisie.

Skutočná lokalizácia si však vyžaduje čas a trpezlivosť, nielen slogany. Čínske podniky musia v rámci globálnej integrácie prijať rôzne kultúry s toleranciou a vzájomným porozumením. V tejto súvislosti je otvorená spolupráca nevyhnutná na obnovenie dôvery v meniacom sa konkurenčnom prostredí.

„Naša dôvera v budúcnosť globalizácie zostáva pevná. Svet môže mať regionálne, jazykové a kultúrne rozdiely, ale túžba ľudí po lepšom živote, ich snaha o prosperitu a túžba po rovnocennej výmene a priateľstve sú putom, ktoré nás všetkých spája," povedal pán Jia. Vyváženie rastu s inováciami, inkluzívnosťou a udržateľnosťou zostáva trvalou výzvou pri revitalizácii svetového hospodárstva. Spoločnosť Hisense je odhodlaná konštruktívne sa zapájať do medzinárodnej hospodárskej súťaže aj spolupráce, pričom sa riadi princípmi ESG. Spoločnosť Hisense sa bude neustále snažiť znižovať uhlíkovú stopu, využívať viac recyklovateľných materiálov vo svojich domácich spotrebičoch a byť hnacou silou pozitívnych zmien vo svete.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Jej činnosť zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na inteligentné televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informačné technológie. Spoločnosť Hisense v súčasnosti pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2321650/Hisense_Chairman_Jia_Shaoqian_Davos_2024.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2321651/Hisense_cutting_edge_products.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring