OTS: Predstavujeme Cognizant Flowsource™, platformu s ...

TASR, 2. februára 2024 12:14

OTS: Predstavujeme Cognizant Flowsource™, platformu s podporou generatívnej umelej inteligencie pre napredovanie moderného inžinierstva

Platforma poskytuje integrovaný, holistický spôsob na sledovanie a urýchlenie každej fázy životného cyklu dodania softvéru

Teaneck 2. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) dnes predstavila Cognizant Flowsource™, platformu s podporou generatívnej umelej inteligencie, ktorej cieľom je poháňať ďalšiu generáciu softvérového inžinierstva pre podniky. Cognizant Flowsource integruje všetky fázy životného cyklu vývoja softvéru a spája digitálne aktíva a nástroje na pomoc inžinierskym tímom v rámci krížových procesov rýchlejšie dodať vysokokvalitný kód s vyššou kontrolou a transparentnosťou.

Ako sa z každého podniku stáva technologický podnik, trhová dynamika sa rýchlo vyvíja. Vznikajúce technológie, noví konkurencieschopní účastníci a nové požiadavky zákazníkov si vyžadujú organizácie na dosiahnutie tempa zmien, ktoré je často nedostihnuteľné kvôli zložitosti ich technologických pomerov, roztrieštenému využívaniu moderných inžinierskych procesov a starším dlhom a výdavkom.

„V ére generatívnej umelej inteligencie je snaha o inovácie zdrojom príležitostí pre organizácie fungovať rýchlejšie. Musí to byť však udržateľné a „vyššia rýchlosť" by nemala znamenať „viac problémov," povedal Prasad Sankaran, výkonný viceprezident pre softvérové inžinierstvo a inžinierstvo platforiem spoločnosti Cognizant. „Cognizant Flowsource rieši túto rastúcu potrebu a pomáha organizáciám zlepšovať priepustnosť, kvalitu a konzistentnosť v rámci vývoja. Výsledkom je lepší čas na obchodovanie s novými a inovatívnymi produktmi a službami ako aj zlepšenia z hľadiska rozsahu, čo môže týmto podnikom umožniť zachovať si náskok pred konkurenciou."

Cognizant Flowsource poskytuje jednotnú inžiniersku platformu spájajúcu prácu všetkých zainteresovaných strán v oblasti zabezpečovania softvéru a vývojovej komunity. Zladenie nástrojov a procesov s podporou generatívnej umelej inteligencie je pretkané skúsenosťami vývojárov. Umožňuje členom tímu pracovať rýchlejšie a zamerať sa viac na merateľný a kvantifikovateľný spôsob. Tímy sa napríklad môžu obslúžiť samé, čo sa týka vzorov na poskytovanie kódu a prostredí, zautomatizovať testovanie a dokumentovanie, využívať znalostné základne podnikov s cieľom podporiť opakované využívanie kódov a komponentov a urýchliť procesy kódovania s vyškolenými kopilotmi.

„Platforma Cognizant Flowsource siaha nad rámec zvyšovania produktivity, aby zabezpečila vysokokvalitný výstup, čo sa týka kódov prostredníctvom zavedených, dobre navrhnutých postupov a viacnásobných úrovní kontrol kvality," uviedol Mukesh Dialani, viceprezident pre výskum v rámci služieb digitálneho inžinierstva a prevádzkových technológií IDC. „S platformou Cognizant Flowsource sa môžu talenty sústrediť na to podstatné než na opakujúcu sa prácu bez pridanej hodnoty. Ak by som bol klient, ocenil by som, ako mi platforma Cognizant Flowsource umožňovala presúvať technické ťažkosti z minulosti a zbavovať sa týchto problémov rýchlejšie, aby sme sa mohli zamerať na to, čo je pre moje podnikanie podstatné."

S platformou Cognizant Flowsource, môžu podniky a zainteresované strany v oblasti inžinierstva dosiahnuť väčšiu transparentnosť v rámci ekosystému softvérového inžinierstva organizácie. Problémy sa dokážu riešiť rýchlejšie, dopad je možné lepšie pochopiť a stratégia sa dá dodržať bez väčších problémov. Cognizant Flowsource funguje aj ako rozšíriteľná platforma umožňujúca podnikom pridávať doplnky tretích strán pre ďalšie urýchlenie pracovného procesu.

Cognizant Flowsource sa pridáva k ďalším ponukám platforiem, ktoré spoločnosť Cognizant spustila, vrátane Cognizant Neuro® AI, Cognizant Neuro® IT Operations a Cognizant Skygrade™, aby pomohla podnikom riadiť svoje zložité IT prostredia a modernizovať v ústrety natívnej architektúre cloudu.

Pre viac informácií ako začať pracovať s platformou Cognizant Flowsource navštívte stránku tu: https://www.cognizant.com/us/en/services/software-engineering-services/flowsource.

Spoločnosť Cognizant je odhodlaná dodržiavať najvyššie štandardy pre zodpovednú a etickú umelú inteligenciu, venujúc pozornosť bezpečnosti, ochrane, súkromiu, transparentnosti a inklúzii. Pre ďalšie informácie o prístupe spoločnosti Cognizant ku generatívnej umelej inteligencii a jej záväzku voči zodpovednej umelej inteligencii navštívte stránku tu: https://www.cognizant.com/us/en/insights/tech-to-watch/generative-ai

O spoločnosti Cognizant

Cognizant (Nasdaq: CTSH) navrhuje moderné podniky. Našim klientom pomáhame modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli zachovať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spolu zlepšujeme každodenný život. Zistite ako na www.cognizant.com alebo @cognizant.

Pre viac informácií sa obráťte na:

USA

Meno: Gabby Gugliocciello

E-mail: gabrielle.gugliocciello@cognizant.com

Európa/APAC

Meno: Christina Schneider

E-mail: christina.schneider@cognizant.com

India

Meno: Rashmi Vasisht

E-mail: rashmi.vasisht@cognizant. com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring