OTS: Predstavujeme platformu Entriva: nová prax pri ...

TASR, 12. októbra 2023 10:22

OTS: Predstavujeme platformu Entriva: nová prax pri získavaní víz a cestovných dokladov, ktorá zjednodušuje globálne cestovanie a zbavuje ho stresu

S podporou viac ako 30-ročných skúseností spoločnosti CIBT v oblasti cestovania je platforma Entriva navrhnutá tak, aby zefektívnila plánovanie globálneho cestovania.

New York 12. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - CIBT, popredný svetový poskytovateľ vízových a imigračných služieb pre firmy, dnes predstavuje novú značku Entriva, jedinečné digitálne riešenie pre cestovanie, ktoré umožňuje jednoduchý prístup bez stresu k cestovným vízam a pasom pre bežných cestujúcich. Entriva poskytuje cestovné služby do viac ako 190 destinácií.

Entriva prichádza v čase, keď je globálne cestovanie na vzostupe, o viac ako 200% v porovnaní s rokom 2022, a cestujúci sa stretávajú s komplexnými úlohami pri plánovaní cestovania, vrátane novej a povinnej dokumentácie, ako sú vstupné karty a víza. Krajiny rýchlo zavádzajú nové požiadavky na vstup, ktoré môžu byť pre cestujúcich náročné, čo často vedie k frustrácii alebo zrušeniu cestovných plánov.

Entrive pomáha vyše 30-ročná história CIBT v poskytovaní cestovných a imigračných služieb pre 75 % spoločností z rebríčka Fortune 500, obchodných cestujúcich, globálne spoločnosti zaoberajúce sa manažmentom cestovania a klientelu s vysokou návštevnosťou. „Entriva to nie je len technológia. Entriva je hnutie, ktoré prináša jednoduchosť a pokoj obrovskému trhu cestovateľov, ktorí sa snažia nájsť riešenia pri prípravách na cestovanie," povedal Marc Kaplan, generálny riaditeľ, CIBT.

Zavedenie platformy Entriva zjednodušuje proces plánovania ciest a podávania žiadostí o víza a umožňuje cestujúcim „kľudne dýchať a lepšie cestovať", čím sa zbavujú stresu z prekonávania zložitých požiadaviek na cestovanie po celom svete. „Vlastný výskum nám ukázal, že cestujúci vo všeobecnosti zažívajú pri plánovaní a príprave medzinárodných ciest vysokú úroveň stresu," povedala Raksa Nazryk, produktová riaditeľka CIBT a prezidentka spoločnosti Entriva. „Cestovatelia popisujú ideálny zážitok z cestovania tak, že má zahnať úzkosť a stavať na vzrušení z cesty. Vychádzajúc z odborných znalostí CIBT, navrhovanie platformy Entriva pre spotrebiteľskú obec bolo pre spoločnosť prirodzeným vývojom."

Pokročilá technológia, globálna prítomnosť, vlastné znalosti a prístup k požiadavkám krajín v reálnom čase sú jadrom sily platformy Entriva, ktorá spočíva v poskytovaní bezproblémových, bezpečných a nákladovo efektívnych služieb počas prípravy na cesty. Jednoducho navrhnuté digitálne riešenie minimalizuje čas na podávanie žiadostí a počet požadovaných formulárov. A osobný účet Entriva poskytuje pohodlný prístup k plánovaniu ciest a aktualizáciám stavu. Cestovní experti platformy Entriva sú k dispozícii počas celého procesu podávania žiadostí a všetky žiadosti sú pred podaním overené celým radom živých odborníkov a patentovanej technológie.

Ak chcete začať ešte dnes alebo získať viac informácií, navštívte stránku Entriva.com alebo pošlite e-mail na adresu press@entriva.com.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2244588/entriva_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring