OTS: Preskúmajte vonkajšie zážitky z nočného videnia ...

TASR, 8. marca 2024 9:04

OTS: Preskúmajte vonkajšie zážitky z nočného videnia s najnovšími produktmi spoločnosti Guide sensmart predstavenými na veľtrhu IWA v Nemecku

Norimberg 8. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Výstava IWA OutdoorClassics 2024, ktorá sa každoročne koná v nemeckom Norimbergu, je všeobecne uznávaná pre svoju profesionalitu a veľkosť. Je uznávaná ako najväčšia európska výstava taktického, poľovníckeho a outdoorového vybavenia. Na podujatí sa stretávajú známe profesionálne značky a predstavujú sa rôzne nové technológie a zariadenia. Výstavu navštevujú nadšenci outdoorových športov, poľovníci a fanúšikovia taktiky z celého sveta.

Spoločnosť Guide sensmart na výstave predstavila celý rad inovatívnych termovíznych kamier vrátane niektorých svojich klasických produktov. Spoločnosť získala od svojich zákazníkov, ktorými boli najmä outdooroví nadšenci a profesionáli, vysoké hodnotenie. Zákazníci boli ohromení dizajnom a technologickým pokrokom výrobkov. Na podujatí mali premiéru aj dva nové produkty, ručný termovízny monokulár série TJ a klipový termovízny nástavec série TB, ktoré si získali veľkú pozornosť účastníkov.

Ručný termovízny monokulár série TJ

Táto séria sa vyznačuje pozoruhodným výkonom, jasnou kvalitou obrazu a predĺženou výdržou, čo z nej robí žiadaného spoločníka pri nočných výpravách. Séria TJ LRF je navrhnutá so zjednodušeným vonkajším vzhľadom a diskrétnymi tlačidlami, čo uľahčuje jej ovládanie tak ľavákom, ako aj pravákom. Táto funkcia umožňuje používateľom rýchlo a presne pozorovať ciele v tme, čím zvyšuje ich efektivitu.

Séria TB s klipovým termovíznym nástavcom

Aby sa zabezpečilo pohodlie používateľa a prenosnosť výrobku, séria TB má plášť z horčíkovej zliatiny, ktorý je o viac ako 20 % ľahší ako podobné výrobky. Okrem toho sa zariadenie môže pochváliť kompaktným a menším dizajnom. Displej AMOLED s rozlíšením Full HD poskytuje jasnejší obraz a umožňuje používateľovi sledovať viac detailov na obrazovke.

O spoločnosti Guide sensmart

Spoločnosť Guide sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2356881/Guide_sensmart_at_the_IWA_OutdoorClassics_2024.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2356882/TJ_series_handheld_thermal_imaging_monocular___TB_series_clip_on_thermal_imaging_attachment.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring