OTS: Prichádza nová éra bývania s nulovými emisiami ...

TASR, 2. apríla 2024 10:49

OTS: Prichádza nová éra bývania s nulovými emisiami uhlíka s vlajkovou loďou Huawei v oblasti skladovania energie pre domácnosť

Život s nulovými emisiami uhlíka ide do módy

Viedeň 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Uprostred globálneho otepľovania a rastúcich cien elektrickej energie v Európe sa život s nulovými emisiami uhlíka stáva novou módou. Životné prostredie je úzko späté so životom ľudí a čoraz viac domácností si začalo uvedomovať dôležitosť ekologickej šetrnosti, inteligencie a udržateľnosti svojho okolia a postupne prijíma konkrétne opatrenia na boj proti klimatickej zmene. Spoločnosť Huawei FusionSolar ako priekopník kvalitného bývania s nulovými emisiami uhlíka uviedla na trh univerzálne inteligentné fotovoltaické riešenie „Optimizer + Inverter + ESS + Charger + Load + Grid + PVMS" pre obytné budovy, s hlbokou akumuláciou fotovoltaickej a skladovacej technológie a dokonalou integráciou techno-estetiky a každodenného používania. Univerzálne riešenie pokrýva základné zariadenia, ako je Smart Energy Controller, Smart Module Controller, Smart String Energy Storage System, Smart Charger, EMMA (Energy Management Assistant), SmartGuard a Smart PVMS atď., zamerané na plnenie snov používateľov o domácnostiach s nulovými emisiami uhlíka.

Nový štandard v odvetví skladovania energie v domácnostiach Jedným z kľúčových zariadení pre realizáciu vízie domácnosti s nulovou uhlíkovou stopou je systém uskladňovania energie pre obytné budovy. Systém Smart String ESS pre obytné budovy značky Huawei FusionSolar, LUNA2000-7/14/21-S1 (ďalej len Huawei LUNA S1), dosiahol vďaka inovácii architektúry Module+ medzigeneračné prvenstvo v rôznych aspektoch, čím pripravil novú cestu pre budúci vývoj energetických systémov pre obytné budovy a opäť stanovil nový štandard pre toto odvetvie.

1. 15 rokov špičkovej stabilnej podpory a priepustnosť životného cyklu vyššia o 40 %

Huawei LUNA S1 pokračuje v jedinečnej architektúre Module+ značky Huawei, ktorá je vybavená zabudovaným optimalizátorom energie a po prvýkrát v odvetví využíva špičkový veľký batériový článok (280 Ah), čím výrazne prevyšuje úroveň v odvetví. Vďaka optimalizácii na úrovni batérií poskytuje počas životnosti energetickú priepustnosť vyššiu viac ako o 40 % a dosahuje špičkovú 15-ročnú obmedzenú záruku* s vysokou kvalitou a spoľahlivosťou, ktorá ponúka používateľom dlhšiu životnosť a vynikajúcu návratnosť investícií.

2. Päťvrstvové zvýšenie bezpečnosti na každodennú ochranu Huawei LUNA S1 je vybavená päťvrstvovým bezpečnostným ochranným mechanizmom vrátane ochrany na úrovni buniek, elektrickej, konštrukčnej, aktívnej a núdzovej ochrany. Produkt má udelené mnohé bezpečnostné certifikáty, ako sú VDE 2510-50, IEC 62169, ISO 13849, IEC 63056, IEC 62040-1, IEC 62477 a UN 38.3 atď., ktoré dodávajú používateľom komplexné uistenie o bezpečnosti. Produkt sa môže prispôsobiť extrémnym pracovným prostrediam so širokým rozsahom prevádzkových teplôt od -20 °C do +55 °C a pokryť globálne diferencované scenáre, čím zaisťuje ekologické napájanie aj v zľadovatených podmienkach.

Podporuje tiež úroveň ochrany IP66 a prešiel 72-hodinovou skúškou bezpečnosti pri ponorení do hĺbky 40 cm**, čo zaisťuje bezpečnosť pre domácnosti.

Spoločnosť Huawei okrem toho zohľadnila aj situácie, keď je jednotka inštalovaná v garážach, kde môže prísť k náhodným kolíziám pri pohybe vozidla alebo preprave ťažkých predmetov. Skrinka je navrhnutá tak, aby bola robustná, dokázala odolávať tlakom až 5 ton, čo zaisťuje bezpečnosť pri vonkajších silách.

3. Pohodlná a inteligentná inštalácia a používateľská skúsenosť Huawei LUNA S1 má vnútorný dizajn bez káblov a celý proces inštalácie je premyslene zjednodušený, čím sa skrátil čas inštalácie o polovicu v porovnaní s tradičnými systémami. Inštalácie sú tak časovo efektívnejšie, bez námahy a bez starostí. Produkt má super tichú prevádzku (29 dB) a jeho flexibilný modulárny dizajn nielen zlepšuje používateľskú skúsenosť, ale tiež uľahčuje jednoduché rozšírenie kapacity systému podľa potreby.

4. Dokonalá estetika dizajnu produktu

Z hľadiska estetického dizajnu nie je Huawei LUNA S1 len produktom na skladovanie energie, ale aj umeleckým dielom, ktoré umocňuje štýl zariadenia interiéru. Každý detail vyjadruje dokonalý estetický postoj. Dynamický hviezdny prstenec, inšpirovaný žiarivými hviezdami obklopenými svätožiarami na nočnej oblohe, symbolizuje harmonickú koexistenciu technológie a prírody. Jemný svetelný efekt, prirodzený ako dýchanie, vždy poskytuje upokojujúci pocit spoločnosti. Fasáda pripomína vodopád kaskádovitých hviezd, ktorý vyžaruje prirodzený pocit sily. Minimalistický bezrámový dizajn je možné plynulo integrovať do rôznych štýlov a prostredí domácnosti. Dizajn bočnej mriežky je nielen vizuálne príjemný, ale tiež zlepšuje chladiaci efekt a dosahuje dokonalú kombináciu estetiky a technológie.

Pokrok smerom k novej kapitole v domácnostiach s nulovou uhlíkovou stopou

Okrem systému skladovania energie Huawei LUNA S1 pre domácnosti prináša univerzálne inteligentné fotovoltaické riešenie pre domácnosti od Huawei systém spravovania energie, ktorý používateľom umožní nízkouhlíkový životný štýl a transformuje domácnosti z výlučných spotrebiteľov energie na jej spotrebiteľov aj výrobcov.

• Univerzálne inteligentné fotovoltaické riešenie pre domácnosti od Huawei zahŕňa nielen domáci systém uskladnenia energie Huawei LUNA S1, ale aj inteligentný regulátor energie (menič) s prístupom k batérii a inteligentný modulový regulátor (optimalizátor), ktorý dokáže lepšie využívať strechu, zvýšiť výrobu elektrickej energie o 5 % – 30 % a maximálne využiť každý lúč.

• Inovatívne riešenie záložného napájania celej domácnosti ponúka vysokú mieru integrácie bez úpravy rozvádzača, čím poskytuje používateľom bezproblémovú jednofázovú zálohu pre celú domácnosť. Prostredníctvom asistenta Home Energy Management Assistant EMMA presadzuje Huawei uplatňovanie inteligentných technológií v oblasti domácej ekologickej energie, čím dosahuje integrované inteligentné riadenie fotovoltaiky, skladovania, nabíjania a používania. Tým sa maximalizuje podiel využitia zelenej energie s celkovým nárastom návratnosti investícií o viac ako 6 %.

• Pokiaľ ide o inteligentnú skúsenosť, všetky domáce spotrebiče sa ovládajú prostredníctvom aplikácie Huawei FusionSolar APP, ktorá na prvý pohľad poskytne kompletný obraz zelenej elektrickej energie v dome a umožňuje tak riadenie výroby, skladovania a spotreby elektrickej energie v reálnom čase.

• Na streche je aktuálne najvyššia dostupná úroveň (L4) inteligentnej ochrany pred elektrickým oblúkom s rýchlym vypnutím na úrovni, zatiaľ čo pod strechou sa dosahuje ochrana EMC na úrovni spotrebičov vďaka zásadnej technologickej inovácii. Komplexná ochrana nad strechou aj pod ňou za každých okolností chráni šťastie celej domácnosti.

Domov, ktorý vždy žiari

Inteligentné fotovoltaické riešenie pre domácnosti od Huawei FusionSolar s predĺženou životnosťou, dokonalým zabezpečením, optimalizovanou inštaláciou a používateľskou skúsenosťou, ako aj vynikajúcou kvalitou už poskytlo stabilnú a spoľahlivú zelenú energiu viac ako 3,3 miliónom domácností na celom svete***. Pri pohľade do budúcnosti bude Huawei naďalej podporovať rodiny na celom svete, aby premenili predstavu života s nulovou uhlíkovou stopou na hmatateľné a uskutočniteľné kroky a spoločne smerovali k ekologickejšej a jasnejšej budúcnosti.

Záručné podmienky sa môžu líšiť v závislosti od regiónu a teploty. Podrobnosti nájdete v záručnom liste.

**Huawei LUNA S1 nie je určená na používanie pod vodou, počas každodenného používania ju udržiavajte mimo vodných zdrojov.

***Údaje ku koncu roka 2023.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2374312/Advancing_a_era_zero_carbon_living_Huawei_s_flagship_residential_energy_storage_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2374313/Advancing_a_era_zero_carbon_living_Huawei_s_flagship_residential_energy_storage_2.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2374314/Advancing_a_era_zero_carbon_living_Huawei_s_flagship_residential_energy_storage_3.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2374315/Advancing_a_era_zero_carbon_living_Huawei_s_flagship_residential_energy_storage_4.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2374316/Advancing_a_era_zero_carbon_living_Huawei_s_flagship_residential_energy_storage_6.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring