OTS: Pridajte sa k veľtrhu Auden na MWC 2024: Podpora otvorenej a udržateľnej...

TASR, 23. februára 2024 8:01

OTS: Pridajte sa k veľtrhu Auden na MWC 2024: Podpora otvorenej a udržateľnej budúcnosti 6G sietí

TAIPEI 23. februára (TASR/OTS)-/PRNewswire/ – Spoločnosť Auden Group, popredný poskytovateľ anténnych riešení a riešení pripojenia, oznamuje, že sa zúčastní na veľtrhu MWC 2024 (stánok č. 5J64, 26. – 29. februára, Barcelona) a priamo na mieste predvedie svoje najpokročilejšie anténne technológie v oblasti milimetrových vĺn (mmWave), ako aj nové riešenia podporujúce otvorenosť, interoperabilitu a udržateľnosť vysokorýchlostných sietí.

Expert na antény predvedie najmodernejšiu technológiu vysokofrekvenčných milimetrových antén, ktorú už používajú veľkí poskytovatelia telekomunikačných služieb, spolu s riešením na zlepšenie možností pokrytia signálom v oblastiach FR2 a FR3

Pridajte sa k spoločnosti Auden v hale 5, stánok #5J64 na MWC 2024 a zoznámte sa s najmodernejšími anténnymi technológiami Beyond 5G.

Spoločnosť Auden sa osvedčila vo vývoji anténnych technológií, ktoré zohrávajú významnú úlohu v rôznych aspektoch mimozemských sietí (NTN) Beyond 5G (B5G) – zahŕňajúcich satelity na nízkej obežnej dráhe (LEO), súkromné siete 5G, pripojené vozidlá (V2X), priame pripojenie k bunke a námornú komunikáciu. Na veľtrhu MWC 2024 značka demonštruje, ako jej špičkové technologické možnosti uvoľňujú nové možnosti pre odvetvia pripojenia a telekomunikácií na ceste k 6G.

Medzi hlavné zaujímavosti v stánku spoločnosti Auden patria:

Živé ukážky 39 GHz antény s cieľom ukázať nové možnosti výkonu pri vysokých frekvenciách: Riešenie spoločnosti Auden s anténou v module (AIM) 39G (39 GHz), ktoré už používajú najväčší telekomunikační operátori, poskytuje moduláciu 256-QAM a najväčšiu šírku pásma v najvyššom frekvenčnom pásme v komerčných bezdrôtových sieťach 5G – dokonca prekonáva vysoké štandardy stanovené medzinárodným konzorciom pre mobilné širokopásmové štandardy 3GPP (Third Generation Partnership Project).

Živé ukážky riešenia pre silnejšie a spoľahlivejšie signály FR2 a FR3: Hlavnými problémami vysokých frekvencií frekvenčného rozsahu 2 (FR2) a FR3 sú straty na trase a smerové chyby, najmä na veľké vzdialenosti. Spoločnosť Auden má na tento účel riešenie RIS (Reconfigurable Intelligent Surface – rekonfigurovateľný inteligentný povrch) a na svojom 28G (28 GHz) AIM ho aj naživo demonštruje. Vďaka pokročilému testovaciemu zariadeniu spoločnosti Keysight, ktoré dokazuje, že najlepšia konštrukcia fázového poľa antény spoločnosti Auden môže dosiahnuť 1024QAM v 3 % EVM, čo je viac ako dnešný priemyselný štandard.

Podpora otvoreného a interoperabilného ekosystému O-RAN: Otvorenosť a interoperabilita vysokorýchlostných sietí môže v konečnom dôsledku priniesť používateľom najväčší úžitok a pomôcť riešiť digitálnu priepasť. Dcérska spoločnosť Auden Auray OTIC and Security Lab prispieva do Open RAN Alliance ako externé testovacie laboratórium so sídlom na Taiwane, ktoré sa zameriava na komunikačné technológie s medziodborovým rozšírením a integračnými službami. Spoločnosť Auray predstavuje niekoľko nových špičkových nástrojov pre výrobcov antén a poskytovateľov sietí na testovanie a overovanie súladu s normami O-RAN.

Zrýchlenie udržateľnosti a úspory energie v sieťach: Spoločnosť Auray Technology Corp tiež uvádza na trh podobné nástroje pre odvetvie pripojenia na testovanie a overovanie energetickej účinnosti antén, ako aj nástroj na monitorovanie spotreby energie antén v reálnom čase.

Navštívte stánok č. 5J64 v hale MWC, kde nájdete viac informácií, alebo sa informujte o všetkých podrobnostiach, ktoré boli odhalené 26. februára.

Sledujte spoločnosť Auden na sociálnych sieťach: https://www.linkedin.com/company/auden-techno-corp/

O skupine Auden

Skupina Auden bola založená v roku 1981 a je popredným poskytovateľom riešení konektivity so sídlom na Taiwane. Spoločnosť sa neustále usiluje o rozvoj odvetvia pripojenia na celom svete a poskytuje komplexnú technickú a servisnú podporu na trhu bezdrôtovej komunikácie, ktorá zahŕňa návrh a výrobu antén, integráciu na úrovni systému, testovanie bezdrôtových produktov, laboratóriá a bezpečnosť a zelenú energiu. Nedávno bola spoločnosť Auden ocenená na zozname časopisu Forbes „Best Under a Billion 2023" za svoje úspechy, ktoré posunuli odvetvie konektivity a telekomunikácií vpred.

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.auden.com.tw/en/about-us-en/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2344428/2024MWC_Auden.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring