OTS: Príďte a objavte farebný Kuej-jang s „Tisíckou ...

TASR, 25. septembra 2023 10:30

OTS: Príďte a objavte farebný Kuej-jang s „Tisíckou parkov, tisíckou ciest"

Kuej-Jang 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Správa Huanqiu.com

O 8.00 hod. ráno sa 62-ročný Čang Chuaj-i a jeho manželka venujú spoločnému cvičeniu na vonkajšej fitness ploche parku Kuan-šan-chu v meste Kuej-jang. Fitness vybavenie poskytuje podrobné pokyny a skenovanie QR kódu umožňuje prístup k údajom o telesnej kondícii. O 18.00 hod. sa na komunitnom multifunkčnom športovom ihrisku Future Ark stretáva pán Čchen s priateľmi, aby si zahrali basketbal. Profesionálne športové zariadenia prilákali na cvičenie množstvo mladých ľudí. O 19.00 hod. na fitness chodníku v parku Kuan-šan-chu vidno nepretržitý prúd bežiacich a kráčajúcich ľudí. Iniciatíva mesta Kuej-jang „15-minútový fitness okruh" prinútila mnohých občanov stať sa nadšencami fitness.

Využitím ekologických zdrojov zeleného pásu s dvoma okruhmi v Kuej-jang mesto naplánovalo a vytvorilo v Kuej-an kruhový fitness chodník „Cool Guiyang · Tisíc parkov, tisíc ciest".

Má sa za to, že celková dĺžka fitness chodníka v Kuej-jang je 726,9 kilometrov a pokrýva 6 okresov, 3 oblasti, 1 mesto a nový okres Kuej-an. V okruhu jedného kilometra sa nachádza približne 2 000 športových zariadení, vrátane boxerských telocviční, basketbalových ihrísk, stolnotenisových hál, tenisových kurtov, bedmintonových hál, gymnastických hál a rôznych iných športovísk. Patria sem olympijské športové centrum Kuej-jang, národné fitness centrum Kuej-jang, ekologický športový park Kuan-šan-chu, horský športový park Kuej-šan, ekologický športový park Teng-kao Jün-šan a ekologický športový park Yunman Lake, ktoré sú otvorené pre verejnosť. Občania sa môžu k športovým zariadeniam pohodlne dostať cez fitness chodník Kuej-jang a uspokojiť svoje fitness potreby v okruhu 15 minút.

Zavedením politiky „Tisíc parkov + tisíc chodníkov" mesto Kuej-jang, známe svojou povesťou „hory v meste a mesta v horách", neustále rozširuje svoje zelené plochy, spája mesto s prírodou a pre svojich obyvateľov poskytuje viac vonkajších miest na rekreáciu.

Medzi týmito početnými parkmi a chodníkmi je veľa úžasných „na internete známych miest vstupných miest". Jedným z najlepších je Moon Lake Park. Kempingová základňa parku, cyklistické chodníky a plochy na menej náročné vonkajšie aktivity poskytujú občanom bohatý a pestrý zážitok.

Okrem oblasti Moon Lake Park sa mesto Kuej-jang spojilo aj s platformou „Mafengwo", aby v Kuej-jang zriadila svoje domovské sídlo. Spoločne spustili pestrú škálu vysokokvalitných aktivít, ktoré zahŕňajú kempovanie, cyklistiku, trendové outdoorové dobrodružstvá a prieskum miest. V posledných rokoch Mafengwo investovala a viedla rôzne nové aktivity v oblasti marketingu cestovného ruchu, domáceho kempovania, destinácií na mikro-dovolenku, výletov pre malé skupiny a ďalšie nové projekty cestovného ruchu v Kuej-čou.

Sun Jün-lej, prezident Inštitútu cestovného ruchu v Mafengwo Tourism, povedal: „Myšlienkou, ktorú sme navrhli pre Kuej-čou, je masový personalizovaný cestovný ruch. Jadro využívania cestovného ruchu siaha od turizmu, cestovania až po voľnočasové aktivity. Pokiaľ sú voľnočasové aktivity veľmi profesionálne, skupina zákazníkov je ochotná zaplatiť za svoje záujmy a záľuby. Preto musíme porozumieť potrebám skupiny zákazníkov a potom poskytnúť novú ponuku, vytvoriť model cestovného ruchu+, ako je prepojenie trendových športov s umením a miestnou kultúrou."

V Kuej-jang už bol vytvorený integrovaný reťazec športového a turistického sektora, ktorý pokrýva rôzne aspekty od plánovania a výstavby až po prevádzku. Rozvoj tohto priemyselného reťazca nielenže podnietil koordinovaný rozvoj odvetví športu a cestovného ruchu v meste, ale aj vniesol novú vitalitu do jeho hospodárstva, kultúry a cestovného ruchu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2218560/The_beautiful_scenery_Moon_Lake_Moon
_Lake_Park_SW_China_s.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring