OTS: Príďte sa pozrieť ako sa vyrába pivo

TASR, 14. júna 2024 15:54

OTS: Príďte sa pozrieť ako sa vyrába pivo! Pivovar Hurbanovo chystá Deň otvorených dverí

Bratislava 14. júna (TASR/OTS) - Milovníci piva, zábavy a rodinných výletov, pozor! V sobotu 29. júna sa v Pivovare Hurbanovo uskutoční Deň otvorených dverí, ktorý sľubuje pestrý celodenný program pre celú rodinu, a to úplne zadarmo. Leto na juhu môže začať!

Moderátorom podujatia bude obľúbený Tommagio, ktorý vás prevedie dňom plným rôznych aktivít, piva a skvelého jedla. Na úvod dňa o 10:00 rozvibruje atmosféru bubnová show Campana Batucada. V tom čase začína aj prvá Hurbanovská pivná cesta, vďaka ktorej spoznáte tajomstvá výroby Zlatého Bažanta. Sprevádzať vás bude vôňa chmeľu a sladu a pivovarníci z Hurbanova, ktorý vám porozprávajú všetky zákulisné zaujímavosti. Prvý vstup je o 9:45 a potom každých 15 minút, posledný vstup je o 15:30.

Degustácia piva a jedla a škola čapovania

Nenechajte si ujsť ani školu čapovania s odborníkom z Akadémie piva Martinom „Melom“ Melišom z Heineken Slovensko. Nielenže vás naučí, ako pivo správne čapovať, ale aj ako o pive fundovane a pútavo rozprávať.

Novinkou bude interaktívny workshop, kde budete môcť pod vedením odborníkov preniknúť do umenia párovania správneho piva a jedla. Veríme, že sa vám podarí objaviť nové a neočakávané chuťové kombinácie.

Počas celého dňa si môžete vychutnávať výborné jedlo od lokálnych výrobcov a samozrejme skvelé čapované pivo z dielne hurbanovského pivovaru. Svoje znalosti o pive si preveríte v pivnom kvíze. Zapojiť sa budete môcť aj do rôznych hier a súťaží, v ktorých budete môcť vyhrať lákavé ceny. Všetky tieto nezabudnuteľné spomienky si nezabudnite zvečniť vo fotobúdke, ktorá vám instantne vyhotoví tie najbláznivejšie fotografie.

Hudba a tanec

O tom, že pri tanci nie je rozhodujúci vek, vás presvedčia tancujúce seniorky. Spolu s nimi sa môžete rozhýbať na Seniorských tancoch pre radosť a zdravie. Fanúšikov hudby zas čaká o 14:30 koncert kapely Patejdl Tribute, ktorá si pripomenie legendárneho slovenského hudobníka a speváka Vaša Patejdla.

Radosť budú mať aj vaše ratolesti, ktoré sa na Dvore zázrakov budú môcť ponoriť do sveta plného hier, zábavy a rozprávok. Vypočujú si kúzelnú Rozprávku o 12 mesiačikoch, či O troch grošoch. V detskej zóne - Cestou necestou ich tiež čaká dobrodružstvo v podobe bludiska, prekážok a preliezok. Na drevenom kolotoči si budú môcť vychutnať chvíle plného smiechu a nemôže chýbať ani klasické maľovanie na tvár. Vaše deti sa tak premenia na obľúbené rozprávkové bytosti, zvieratká, či hrdinov. Fantázii sa medze nekladú!

Počas celého dňa sa v Hurbanove budete môcť pohodlne prepravovať vláčikom. Z mestských častí bude vláčik zvážať ľudí v časoch 10:20, 11:20, 12:25 a 13:30 a na trase pivovar, mesto a štadión bude vláčik prepravovať od 14:00 – do 17:00.

Poslednú júnovú sobotu, teda 29. júna, vás očakávame na Dni otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo od 9:30 do 16:30 na adrese Novozámocká 2, Hurbanovo. Zažijeme spolu skvelý deň plný zábavy a piva!

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring