OTS: Priekopnícky pokrok, formovanie zajtrajška: ...

TASR, 10. júna 2024 10:05

OTS: Priekopnícky pokrok, formovanie zajtrajška: v Singapure sa konala konferencia SUPCON 2024 ku globálnemu uvádzaniu produktov na trh

Singapur a Chang-Čou 10. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 5. júna sa v Singapure úspešne konala konferencia SUPCON 2024 ku globálnemu uvádzaniu produktov na trh na tému „Priekopnícky pokrok, formovanie zajtrajška". Podujatie bolo oficiálnym odhalením dvoch prelomových nových produktov spoločnosti SUPCON: prvý univerzálny kontrolný systém (Universal Control System – UCS) na svete a transformátor s nastaveným časovým radom (Time-Series Pre-trained Transformer – TPT), prvý model časovej rady v spracovateľskom priemysle. Tieto inovácie teraz vstupujú do plného používania v priemysle. Zišlo sa takmer 300 odborníkov z odvetvia vrátane zástupcov popredných progresívnych priemyselných podnikov, nadnárodných organizácií a akademických združení z takmer 20 krajín a regiónov, aby preskúmali nové možnosti digitálnej transformácie a vysokokvalitného udržateľného rozvoja v spracovateľskom priemysle v ére umelej inteligencie.

Na konferencii predniesol Cui Shan, predseda a prezident spoločnosti SUPCON, pútavú prednášku s názvom „Prijatie umelej inteligencie s cieľom urobiť priemysel inteligentnejším", v ktorej predstavil vývoj spoločnosti SUPCON, obchodné usporiadanie, kľúčovú konkurencieschopnosť a podiel na trhu pre globálnych zákazníkov. Spoločnosť SUPCON, využívajúca úspechy najnovšej technologickej revolúcie, vytvorila špičkovú architektúru inteligentných zariadení „1+2+N" a špičkový technologický systém jadra „4 Data Platform + 1 AI Engine". S inteligentnými riešeniami, ako sú „AI+Safety", „AI+Quality", „AI+Green" a „AI+Profit", je SUPCON novátorom v priemyselnom vývoji umelej inteligencie, ktorého cieľom je stať sa globálnym priekopníkom v tejto oblasti a využívať umelú inteligenciu na podporu udržateľného priemyselného rastu.

Mercy Zhang, viceprezidentka spoločnosti SUPCON International Business, formálne uviedla univerzálny kontrolný systém (UCS), ktorý predstavuje prelomovú inováciu v sektore automatizácie. UCS je prvou minimalistickou architektúrou „cloud-network-edge" na svete a softvérovo definovanou, celkovo digitalizovanou a cloudovou technológiou a prináša revolúciu do 50-ročnej tradičnej technologickej architektúry distribučného riadiaceho systému (distributed control system – DCS). Táto inovácia dosahuje pozoruhodné úspory nákladov vrátane 90 % zníženia zanechávania stopy, 80 % zníženia potreby medených káblov a 50 % skrátenia času projektu.

Dr. Wenyue Ding, vedecký pracovník spoločnosti SUPCON, predstavil TPT, ktorý spôsobí revolúciu v tradičných fragmentovaných priemyselných aplikáciách a údajoch. Prechodom z tradičného režimu „modelov typu N + aplikácií typu N" na novú paradigmu „TPT + 1 softvéru" v závode sa TPT môže pochváliť tromi vlastnosťami – všestrannosťou, zovšeobecnením a spoľahlivosťou. - Aplikácie TPT spoločnosti SUPCON dosiahli prielom v rôznych odvetviach vrátane chlóro-alkalických procesov, tepelnej energie a petrochemického priemyslu.

Na tomto podujatí Duoshen Wu, prezident Singapursko-čínskej obchodnej asociácie, Xuemin Li, výkonný predseda Výboru pre spoluprácu vo vedecko-technickom priemysle Číny a ASEAN, a Guanglian Pang, člen stáleho výboru straníckeho výboru a zástupca generálneho tajomníka Čínskej federácie ropného a chemického priemyslu, predniesli inšpiratívne prejavy a srdečne zablahoželali spoločnosti SUPCON. Okrem toho sa zástupcovia popredných organizácií a spoločností, ako sú NAMUR, OPAF, Saudi Aramco, Pertamina, Wanhua a Dell, zamerali na najmodernejšie produktové technológie a aplikácie v spracovateľskom priemysle a podelili sa o svoje hlboké poznatky o kľúčových témach, ako je priemyselná umelá inteligencia, veľké dáta a cloudové služby.

Na konferencii, ktorú účastníci veľmi ocenili, sa predstavilo odhodlanie a schopnosti spoločnosti SUPCON v oblasti priekopníckych inovatívnych produktových technológií a ich aplikácií. Ďalej sa zdôraznil záväzok spoločnosti SUPCON stáť na čele automatizácie a digitálnej transformácie v spracovateľskom priemysle. Spoločnosť SUPCON, ktorá vedie priemyselnú éru umelej inteligencie, je pripravená spolupracovať s globálnymi partnermi na formovaní budúcnosti priemyslu.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring