OTS: Privítajte budúcnosť obchodovania s kryptomenami vďaka riešeniam AI ...

TASR, 21. decembra 2023 11:06

OTS: Privítajte budúcnosť obchodovania s kryptomenami vďaka riešeniam AI od spoločnosti Bybit

DUBAJ, SAE 21. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, najdôveryhodnejšia burza s kryptomenami na svete podľa platformy CoinGecko, ohlásila obsiahly balík bezplatných nástrojov na obchodovanie s podporou umelej inteligencie, ktorý prináša špičkové riešenia určené na revolučné obchodovanie s kryptomenami.

Spoločnosť Bybit, v rámci odvážneho kroku smerom k demokratizácii strategického obchodovania pre všetky úrovne investorov, sprístupňuje svoj balík produktov s AI pod novou kategóriou nástrojov na obchodovanie Trading Tools, aby poskytla k tejto novej technológii jednoduchý prístup. Platforma AI sa môže pochváliť stabilnými výnosmi postavenými na dôsledných štatistických analýzach.

Efektívnosť obchodovania s podporou AI jasne dokazuje významná kolektívna investícia v hodnote 107 794 527 USD, ktorú vykázala spoločnosť Bybit u svojich používateľov, ktorí využívajú jej najmodernejšie obchodné nástroje AI. Tieto pokročilé nástroje jasne zdôrazňujú silnú účinnosť umelej inteligencie pri zlepšovaní obchodných stratégií.

Pred nástupom AI bolo obchodovanie pomocou botov doménou pokročilých používateľov, pretože si vyžadovalo rozsiahle pochopenie zložitých obchodných stratégií. Spoločnosť Bybit zmenila toto prostredie zavedením nástroja TradeGPT s podporou Master Traders, ktorí prispievajú k priebežnému toku úspešných stratégií, aby ich mohli využívať followeri, podľa aktuálnych trhových podmienok. Nástroje Trading Tools od Bybit obsahujú aj nový produkt Aurora AI, ktorý integruje obchodné dáta Bybit a ponúka celú škálu vysoko výnosných, stabilných a arbitrážnych stratégií s vysokou frekvenciou.

„V oblasti krypto odvetvia sme vždy stáli v čele technologickej integrácie," hovorí Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ. „Nástroje Trading Tools predstavujú náš záväzok k tejto vízii a poskytujú obchodníkom silu AI, aby mohli neustále využívať trhové príležitosti bez potreby hlbokých znalostí obchodných stratégií."

Bybit okrem toho ponúkne funkciu inteligentnej klasifikácie správ, ktorá v reálnom čase ponúkne informácie zo sociálnych médií a názory expertov, vďaka čomu budú obchodníci vždy informovaní v predstihu. Nástroje Trading Tools nie sú len kozmetickou úpravou, ale skokom vpred v prístupe k investíciám zameranom na dáta, ktorý nemá na trhu s kryptomenami obdobu.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2305277/Image.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4465717/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring