OTS: Produkty Astronergy ASTRO N7 s väčšími doskami ...

TASR, 14. novembra 2023 10:56

OTS: Produkty Astronergy ASTRO N7 s väčšími doskami znižujú náklady na FV elektrárne na nižšiu úroveň

Hangzhou 14. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Astronergy, priekopník v oblasti fotovoltických modulov TOPCon typu n, oznámila, že do produktovej série ASTRO N7 TOPCon pridala nové produktové rady so 66 obdĺžnikovými článkami a je pripravená na ich uvedenie do sériovej výroby, čo ponúka ďalšiu skvelú voľbu pre zákazníkov, ktorí sa budú môcť tešiť z vyšších ziskov a nižších nákladov na solárne systémy.

Ako rozšírenie produktov série ASTRO N7 tejto spoločnosti sa 66-článkové produkty TOPCon stále vyrábajú na základe nezávisle vyvinutej technológie článkov TOPCon 3.0 spoločnosti Astronergy a pokročilej technológie spracovania článkov SMBB, čo by umožnilo dosiahnuť priemernú účinnosť článkov vyše 25,7 %.

Jedným z hlavných rozdielov, ktoré robia produkt jedinečným, sú obdĺžnikové kremíkové doštičky typu n s rozmerom 210 mm, ktoré sa v produktoch používajú. V porovnaní s bežnými doskami M10 dostupnými na trhu sa plocha dosky 182 x 210 mm zväčšila o viac ako 15,6 %, takže môžu zlepšiť účinnosť článkov a modulov a znížiť náklady v prepočte na jeden watt.

V rámci štandardizovanej veľkosti modulu, ktorá bola predtým nastavená spoločnosťou Astronergy a ďalšími poprednými hráčmi vo fotovoltickom odvetví, sa očakáva, že 66 kusov obdĺžnikových článkov umožní produktu ASTRO N7 66-cell výkon nad 615 W a účinnosť premeny nad 22,8 %, čo sú v obidvoch prípadoch špičkové hodnoty v odvetví.

Pre zákazníkov využívajúcich solárne systémy má výrobok ASTRO N7 66-cell nižšie náklady BOS v porovnaní so štvorcovými modulmi 182 mm a nízkonapäťové charakteristiky výrobku by mohli priniesť výhody pri návrhu solárnych systémov.

V porovnaní so špičkovými produktmi pre zákazníkov po celom svete sú 66-článkové produkty tiež vybavené vysoko priepustným sklom, ktoré majú všetky produkty ASTRO N7 a mohli by zvýšiť mieru priepustnosti 0,3 %, čím by sa zlepšila účinnosť modulov, a mohli byť tiež účinne izolovať vodnú paru a zlepšiť odolnosť produktov voči poveternostným vplyvom.

Vďaka vlastnostiam fólií s funkciou presmerovania svetla, teplotnému koeficientu -0,29 %/, špičkovým výkonom LID&LETID, nízkemu ožiareniu a skvelým mechanickým vlastnostiam by 66-článkové produkty mohli zabezpečiť najmenej 30 rokov stabilného výkonu pri iba 0,4 % degradácii za rok (2. až 30. rok).

Ako popredný dodávateľ 6 najlepších fotovoltických modulov v celosvetovom meradle pôsobí Astronergy ako technický propagátor a znalec trhu, ktorý sa snaží vyvíjať pre zákazníkov lepšie a prispôsobivejšie produkty.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2273444/A_poster_ASTRO_N7_66_cell_product.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring