OTS: Produkty Smart Life firmy Hisense získali ocenenie za inovácie CES 2024

TASR, 20. novembra 2023 9:28

Čching-Tao 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Tri produkty spoločnosti Hisense, globálnej korporácie vyrábajúcej spotrebnú elektroniku a spotrebiče, boli poctené čestným ocenením za inovácie CES® 2024. Ide o televízor 110 UX,projekčný systém do vozidiel a inteligentnú vstavanú umývačku riadu.

Výročné ocenenia CES Innovation Awards od Asociácie spotrebiteľských technológií (CTA), organizácie stojacej za CES, oceňujú vynikajúci dizajn a inžiniering v oblasti nových produktov spotrebnej technológie.

Revolúcia v zobrazovacej technológii pracujúcej so scénou Ako priekopník v oblasti inovácií v odvetví LED dosiahla spoločnosť Hisense vďaka svojej technológii ULED X nevídanú úroveň jasu a realistickej kvality obrazu. Ide o vyvrcholenie viac ako desaťročných skúseností s výskumom a vývojom spoločnosti Hisense, ktoré predstavuje vrchol kvality obrazu LED pre domácu zábavu.

Televízor Hisense 110 UX – uznanie v kategórii audio a video komponentov a príslušenstva predstavuje pre Hisense obrovský skok v inováciách LED obrazoviek. 110 UX prináša novú úroveň precíznosti a výkonu obrazoviek tým, že obsahuje vyše 40 000 zón podsvietenia na rozľahlej 110-palcovej obrazovke, čím sa minimalizuje rozptyl podsvietenia a zvyšuje kontrast. Vďaka výkonnej technológii Mini LED dosahuje bezprecedentnú úroveň jasu až 10 000 nitov, čím výrazne zvyšuje kontrast a dynamický rozsah.

Okrem toho prináša Hisense do automobilového priemyslu aj špičkovú zobrazovaciu technológiu so svojím prvým displejom projekčného systému určeného do interiérov vozidiel (In-Vehicle Projection System), ktorý bol ocenený v kategórii automotive zábava (In-Vehicle Entertainment). Vďaka bezproblémovej integrácii vysoko výkonného laserového holografického nadhlavného displeja (HUD), panoramatického projekčného displeja a projekčných systémov vonkajšieho osvetlenia spoločnosti Hisense prichádza revolúcia v interakcii s inteligentnými prepojenými vozidlami.

Budúci inteligentný život v domácnosti

Od uvedenia svojej prvej plnohodnotnej chladničky na trh v USA v roku 2019 Hisense pokračuje v rozširovaní svojho katalógu domácich spotrebičov, ktorý sa rozrástol o plynové a elektrické sporáky, nadstavbové mikrovlnné rúry, umývačky riadu a chladničky na víno a nápoje.

Nová inteligentná vstavaná umývačka riadu získala uznanie za svoju inteligentnú funkčnosť a dizajn. Najnovšia inteligentná umývačka riadu Hisense umožňuje používateľom vložiť riad, zvoliť umývací program a automaticky pridať umývací prostriedok v presnom množstve potrebnom na konkrétne umytie.

„Toto ocenenie je len začiatkom toho, čo nás čaká v oblasti domácich spotrebičov značky Hisense," povedal David Gold, prezident spoločnosti Hisense Americas. „Vďaka skúsenému tímu v USA, ktorý sa venuje výkonu kvalitných výrobkov a vývoju nových inovácií, sa budú spotrebiče Hisense naďalej zlepšovať a závratnou rýchlosťou rozširovať. Tešíme sa, že v nasledujúcich rokoch predstavíme širokú škálu nových produktov a posilníme pozíciu Hisense ako lídra v danej kategórii nielen v USA, ale aj v celej Amerike."

Hisense predstaví tieto ocenené inovácie na CES® 2024 od 9. do 12. januára v centrálnej hale v stánku 18217 kongresového centra v Las Vegas.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2278870/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2278869/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2278868/3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring