OTS: Profesionálna pomoc s prekladmi

OTS, 18. novembra 2013 12:47

Bratislava 18. novembra (OTS) - Potrebujete pomôcť s prekladom? Obráťte sa na profesionálov z Agentúry TOP sídliacej v Nitre.

Profesionálni pracovníci z Agentúry TOP pre svojich klientov zabezpečujú služby spojené s prekladmi, tlmočením, korektúrou a v ponuke nechýbajú ani grafické služby k prekladom (doplnková služba).

Služby spojené s prekladmi zahŕňajú:
• bežné preklady, ktoré neslúžia na úradné účely (bez pečiatky súdneho prekladateľa);
• súdnoznalecké preklady slúžiace na úradné účely (preklady s pečiatkou súdneho prekladateľa, ktorému Ministerstvo spravodlivosti udelilo pečiatku, ktorou potvrdzuje, že text v originálnom jazyku je totožný s textom v cudzom jazyku;
• preklady spojené s uzneseniami a rozhodnutiami;
• preklady z oblasti práva, vrátane úradných dokumentov a certifikátov;
preklady osobných dokladov (rodný a sobášny list, potvrdenie o trvalom pobyte, výpis z registra trestov);
• preklady z oblasti školstva (preklad vysvedčenia, osvedčenie o štátnej skúške, potvrdenie o návšteve školy či dosiahnutých výsledkoch), ale aj preklady z odborných publikácií
• mnohé ďalšie v závislosti od požiadaviek klienta

Dodacia lehota preložených dokumentov je 2 až 5 pracovných dní v závislosti od množstva textu a pri väčšom množstve textov v závislosti od vzájomnej dohody. Okrem tradičných prekladov z angličtiny, nemčiny, francúzštiny či španielčiny sú zabezpečené preklady od albánskeho až po vietnamský jazyk.


UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring