OTS: Prvá medzinárodná prezentačno-predajná jazyková výstava Language

TASR, 28. júla 2012 1:02

Bratislava 1. augusta (TASR-OTS) - Krajina jazykov - Prvá medzinárodná prezentačno-predajná jazyková výstava Language Land - First International Presentational & Selling Language Exhibition.

"Krajina jazykov - Prvá medzinárodná prezentačno-predajná jazyková výstava" je určená pre všetkých fanúšikov jazykov, jazykové školy a centrá, prekladateľské agentúry, pre odborné subjekty, firmy a širokú verejnosť bez vekového obmedzenia.

Na návštevníkov čakajú oslavy Európskeho dňa jazykov Nitra s rôznymi jazykovými súťažami a aktivitami, aj obľúbený „Language Market“, ktorý sme priniesli už na predošlých ročníkoch EDJ Nitra.

Počas výstavy prebehne vyhlásenie výsledkov ocenenia "NAJ jazyková škola SR II.- 2012". Výsledok ocenenia je súhrnným ohodnotením odbornej poroty a hlasovania verejnosti (študentov, exštudentov JŠ) – hlasovanie stále prebieha.

Individuálni návštevníci, rodiny, firmy budú môcť získať rôzne zľavy a výhody na jazykové kurzy, preklady, jazykové knižky a jazykové pomôcky.

Pre trojčlenné družstvá zo škôl, krúžkov a pod. je pripravená "Jazyková štafeta", v ktorej sa môžete pozitívne naštartovať do učenia sa jazykov v novom školskom roku. Nebojte sa vystúpiť z davu a ukázať, že vás jazyky bavia a získať ceny, ktoré sa vám zídu v škole i na relax!

Komodity výstavy / Commodities of Exhibition:

- Výučba jazykov a jazykové kurzy / Language learning and language cours"s - Jazykové printové, audiovizuálne a softvérové učebné materiály, pomôcky a produkty / Language print, audio-visual and software teaching and learning materials, equipment and products - Jazykové certifikáty a licencie / Language certificates and licences - Prekladateľské a tlmočnícke služby / Translation and interpretation services - Jazykové auditorské služby / Language audit services - Doplnkové produkty a služby / Supplementary products and services

Dvere do "Krajiny jazykov" sa otvoria dňa 7. septembra 2012 o 09.00 hod. na Výstavisku Agrokomplex Nitra. Prvý deň (piatok) bude výstava prebiehať do 19.00 hod. a druhý deň (sobota) do 18.00 hod.

Ďalšie informácie pre vystavovateľov a návštevníkov: More information for exhibitors and visitors: http://www.jazykovevzdelavanie.sk/medzinarodna-prezentacno-predajna-j azykova-vystava-krajina-jazykov/

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring