OTS: Prvý HackJam na Slovensku!

TASR, 5. decembra 2012 16:14

Bratislava 5. decembra (TASR-OTS) - V sobotu 8. decembra o 14.00 h odštartuje v priestoroch Galérie Cvernovka na Páričkovej 18 v Bratislave hackathon na tri pracovné témy: Open Stack, Open Home Router / Open WRT a WebRTC. Vítaní sú všetci, ktorí majú chuť kódiť na tieto témy.

Hackathon je podujatie pre programátorov a iných ľudí z oblasti vývoja softvéru, ktorí počas hackathonu intenzívne pracujú na konkrétnych softvérových projektoch. Hack Jam je hackathon pre všetkých, ktorí majú záujem zdokonaliť svoje programátorské zručnosti, predviesť svoje kreatívne schopnosti a chcú nadviazať nové kontakty s developérmi a headhuntermi v oblasti IT industry. Traja najlepší vyhrajú návštevu T- LABS v Berlíne spolu s raňajkami s tímom developérov T- LABS Cloud, Apple iPAD 3 WiFi 32 GB a Samsung Galaxy S3.

Špeciálnymi hosťami sú Hendrik Volkmer a Flame Herbohn z Telekom Innovation Laboratories v Berlíne, ktorí budú na podujatí reprezentovať pracovné témy a vyhodnocovať úspešnosť programátorov.

Registrácia prebieha online na www.mojevent.sk/hackjam-2012 alebo priamo na mieste od 13.00 h. Vstup je voľný! Pre účastníkov je zabezpečené vysokorýchlostné pripojenie na internet a jedlo i nápoje. Potrebné je si priniesť so sebou vlastný počítač.

Hlavným organizátorom HackJamu je EIT ICT Labs.

Partnermi projektu sú T-LABS / Deutsche Telekom a Slovak Telekom. Mediálni partneri Hack Jamu sú Zoznam.sk, Progressbar.sk, Mojandroid.sk, PC Revue, Zive.sk a Svet-IT.sk

Stránka podujatia je www.hackjam.sk

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring