OTS: Prvý zápas Ázijských hier sa konal v Ningbo, Če-ťiang

TASR, 22. septembra 2023 10:30

OTS: Prvý zápas Ázijských hier sa konal v Ningbo, Če-ťiang

Ningbo 22.septembra (TASR/OTS) - Dňa 19. septembra sa uskutočnil prvý zápas Ázijských hier, a to plážový volejbal na 19. Ázijských hrách v Hangzhou v plážovom volejbalovom centre Ningbo Xiangshan Banbian Mountain. Čínsky tím Wang Yanwei/Li Jie vyhral súťaž proti palestínskemu tímu a čínska výprava vyhrala prvý zápas Ázijských hier. Atmosféra ázijského športového podujatia stále narastá a pozornosť sveta sa sústreďuje na pobrežie Východočínskeho mora.

Ningbo, provinciu Če-ťiang, pobrežné mesto s viac ako 8000 ročnou históriou civilizácie, bolo kedysi oknom komunikácie medzi čínskou civilizáciou a svetovou civilizáciou. Dnes, ako spoluorganizátor mesta Ázijských hier v Hangzhou, sa bude spoliehať na aktíva prístavu, aby hostilo športy ako plachtenie a plážový volejbal a vrátilo sa na svetovú scénu. Ningbo sa snaží vybudovať "Mesto udalostí" a poskytnúť svetu ďalšiu "Najkrajšiu vizitku".

Po plážovom volejbale nasleduje súťaž v plachtení na Ázijských hrách. Na horizonte sa nachádzajú aj olympijský kvalifikačný turnaj vo volejbale žien a Ningbo tenisový otvorený turnaj 2023. Následné ťažké udalosti nielenže pritiahli pozornosť medzinárodného spoločenstva, ale vliali do Ningbo aj neustály prísun života. Ningbo predvádza svoj osobitý mestský šarm prostredníctvom týchto udalostí.

Ningbo tenisový otvorený turnaj 2023 sa bude konať v Ningbo Yinzhou Tenisové Centrum od 23. septembra do 30. Septembra. Zatiaľ sa prihlásilo 109 športovcov z viac ako 30 krajín a regiónov, pričom 38 z nich sa radí medzi prvých 100 na svete. Kvitova, Brady, Potapova a ďalší svetovo známi hráči sa zídu v Ningbo.

Podľa štatistík Ningbo každý rok hostí viac ako 50 športových podujatí na národnej úrovni. FIA World Touring Car Championship, FIVB Volleyball Women's Nations League, "Belt and Road" Mountaineering International Masters Tournament, Ázijské majstrovstvá vo váhovom zdvíhaní, Národné majstrovstvá v plachtení a mnoho ďalších národných a medzinárodných podujatí urobilo Ningbo nielen dobre známym, ale tiež mu dalo širší horizont a vyššiu úroveň.

S podujatiami na rozvoj priemyslu, kultúry, cestovného ruchu a športu je v plnom rozkvete. Ekonomika udalostí pokračuje vo vedení a energia športu pre všetkých stúpa. Ningbo sa stáva viac trojrozmerným a živým.
Keď sú športy spojené do krvného obehu mesta, sebavedomie, otvorenosť, tolerancia, civilizovanosť a zdvorilosť obyvateľov sa bezvedomky prejavujú a robia z Ningbo živé a prosperujúce mesto, otvárajúce "Vysoký moment" za ďalším.

Kontakt: Zhu Min

Tel: 0086-17757478064

E-mail: 342579085@qq.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring