OTS: Pylontech a BloombergNEF spoločne vydali ...

TASR, 29. novembra 2023 10:29

OTS: Pylontech a BloombergNEF spoločne vydali bielu knihu o globálnom trhu so skladovaním energie v domácnostiach

Šanghaj 29. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosti Pylontech a BloombergNEF (BNEF) dosiahli dňa 27. novembra na samite BNEF v Šanghaji významný míľnik v napredovaní odvetvia skladovania energie, a to spoločným vydaním podrobnej bielej knihy s názvom „Rozšírenie trhu so skladovaním energie v domácnostiach" (Scaling the Residential Energy Storage Market). Toto spoločné úsilie zdôrazňuje úzke partnerstvo medzi oboma spoločnosťami aj ich spoločný záväzok posúvať energetický sektor vpred a prispievať ku globálnym iniciatívam v oblasti energetickej transformácie.

V posledných rokoch zaznamenalo odvetvie skladovania energie v domácnostiach rýchly rast. Zostávajú však otázky týkajúce sa výberu produktov, hodnotového reťazca odvetvia, politík a obchodných modelov, ktoré umožnia vlastníkom batérií v domácnostiach získať hodnotu flexibility siete, ktorú môžu poskytnúť. Biela kniha sa zaoberá týmito otázkami a poskytuje dômyselné poznatky prostredníctvom analýzy súčasného stavu rezidenčného trhu a prognózy budúceho vývoja.

Biela kniha obsahuje komplexnú analýzu hodnoty skladovania energie v domácnostiach z viacerých hľadísk. Okrem ekonomických výhod pre používateľov a možnosti nezávisle hospodáriť s energiou môže skladovanie energie v domácnostiach poskytovať dôležité služby pre energetický systém ako neoddeliteľná súčasť distribuovanej energie. To podporuje spoločnosť pri skúmaní účinnejších metód prenosu energie a v konečnom dôsledku pri vytváraní flexibilnej, stabilnej a spoľahlivej novej energetickej siete.

V bielej knihe sa zdôrazňuje význam globálnej spolupráce v rámci hodnotového reťazca odvetvia. Niektoré čínske spoločnosti si zabezpečili dlhodobé technologické a výrobné výhody v oblasti batériových článkov, batériových modulov, systémov riadenia batérií (BMS) a ďalších produktov. Naopak, niektoré miestne zahraničné spoločnosti majú silnejšie možnosti nasadenia, čo im umožňuje ponúkať služby agregácie a obchodovania s energiou. Spolupráca medzi nimi môže priniesť doplnkové výhody a maximalizovať hodnotu skladovania v domácnostiach.

Pylontech, popredná priekopnícka spoločnosť s viac ako desiatimi rokmi skúseností v tomto odvetví, je celosvetovo uznávaná najmä v oblasti skladovania v domácnostiach. BloombergNEF je autoritatívnym poskytovateľom výskumu, ktorý sa špecializuje na analýzu budúcich energetických trendov. Ich spoločné úsilie pri vydávaní globálnej bielej knihy o skladovaní v domácnostiach ponúka hlboké poznatky pre toto odvetvie, podporuje inovácie a spoluprácu a spoločne prispieva k rozvoju udržateľného globálneho trhu so skladovaním v domácnostiach.

Bielu knihu si môžete prečítať tu: https://bit.ly/3sPhVRo

O spoločnosti BloombergNEF

BloombergNEF (BNEF) je poskytovateľom strategického výskumu zameraného na globálne komoditné trhy a prevratné technológie, ktoré sú hnacou silou prechodu na nízkouhlíkové hospodárstvo. Odborný záber spoločnosti hodnotí možnosti adaptácie energetického, dopravného, priemyselného, stavebného a poľnohospodárskeho sektora na energetickú transformáciu. BNEF pomáha odborníkom v oblasti obchodovania s komoditami, podnikovej stratégie, financií a politiky orientovať sa v zmenách a vytvárať príležitosti.

O spoločnosti Pylontech

Spoločnosť Pylontech (akciový kód: 688063) bola založená v roku 2009 ako špecializovaný poskytovateľ batériových systémov skladovania energie a v roku 2020 sa stala prvou verejne kótovanou spoločnosťou v Číne, ktorej hlavným predmetom činnosti je skladovanie energie. Pylontech integruje priemyselný reťazec so svojimi výkonnými výskumnými a vývojovými kapacitami a komplexnými výrobnými skúsenosťami, ktoré zahŕňajú články, systémy riadenia batérií a integráciu systému. Produkty a riešenia spoločnosti sa presadili vo viac ako 80 krajinách a regiónoch a úspešne uviedli do prevádzky viac ako milión systémov na skladovanie energie. V roku 2022 sa spoločnosť Pylontech podľa S&P Global Commodity Insights ocitla na prvom mieste medzi poskytovateľmi batériových úložísk energie v domácnostiach.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2286663/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2286664/2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring