OTS: Pylontech otvára globálnu centrálu v Šanghaji

TASR, 24. mája 2024 11:00

Šanghaj, 24. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Pylontech 22. mája oficiálne otvorila svoju globálnu centrálu, čo predstavuje významný míľnik pre tohto popredného poskytovateľa systémov skladovania energie.

Spoločnosť Pylontech, založená v roku 2009, je kľúčovým hráčom v odvetví skladovania energie, sa venuje základným technológiám v oblasti batériových článkov, modulov a systému správy batérií (BMS), systémovej integrácie atď. Jej produkty a riešenia sú využiteľné pre širokú škálu aplikácií vrátane obytných, komerčných a priemyselných (C&I) a úžitkových projektov. V roku 2013 dodala spoločnosť Pylontech na medzinárodný trh svoj prvý systém skladovania energie a dnes sa môže pochváliť viac ako desaťročnými skúsenosťami na zámorských trhoch s celkovými zásielkami viac ako jeden milión jednotiek. Vďaka neustálym technologickým inováciám a vynikajúcim produktom a službám získava Pylontech uznanie od zákazníkov na celom svete.

V posledných rokoch Pylontech zdokonaľuje svoje domáce a medzinárodné prevádzky. Založila výskumno-vývojové a výrobné základne v Yangzhou, Jiangsu a Hefei, Anhui. Popri tom Pylontech urýchľuje svoju globálnu expanziu zakladaním pobočiek v Holandsku, Nemecku, Taliansku, USA a ďalších krajinách, pričom buduje komplexné miestne kapacity s cieľom poskytovať efektívnejšie a pohodlnejšie služby globálnym zákazníkom.

Novootvorená globálna centrála, ktorá sa nachádza v novej oblasti Pudong v Šanghaji, má rozlohu viac ako 20 000 metrov štvorcových s celkovou plochou budovy viac ako 50 000 metrov štvorcových. Integruje výskum a vývoj, výrobu a kancelárie, s cieľom plne podporovať potreby nepretržitého rastu spoločnosti Pylotnech.

Geoffrey Song, viceprezident spoločnosti Pylontech, uviedol: „Dokončenie a využívanie našej globálnej centrály je kľúčovým momentom v histórii Pylontech a dodáva našej spoločnosti novú energiu. Tešíme sa na prehĺbenie spolupráce s globálnymi partnermi, spoločné skúmanie uplatňovania a vývoja technológií skladovania energie a prispievanie ku globálnej energetickej transformácii a udržateľnému rozvoju."

O spoločnosti Pylontech

Spoločnosť Pylontech (kód akcií: 688063) bola založená v roku 2009 ako špecializovaný poskytovateľ batériového systému uskladňovania energie a v roku 2020 sa stala prvou verejne kótovanou spoločnosťou v Číne s primárnym zameraním na uskladňovanie energie ako svojou hlavnou činnosťou. Spoločnosť Pylontech integruje priemyselný reťazec so svojimi rozsiahlymi schopnosťami výskumu a vývoja, ako aj komplexnými výrobnými odbornými znalosťami, ktoré zahŕňajú články, systémy riadenia batérií a systémovú integráciu. Jej produkty a riešenia sa etablovali vo viac ako 80 krajinách a regiónoch a úspešne uviedli do prevádzky viac ako jeden milión systémov skladovania energie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2420220/Pylontech_Inaugurates_Global_Headquarters_in_Shanghai.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring