OTS: Pylontech uvádza na veľtrhu Intersolar Europe 2024 ...

TASR, 24. júna 2024 10:07

OTS: Pylontech uvádza na veľtrhu Intersolar Europe 2024 novú generáciu riešenia skladovania energie v obytnom segmente

Mníchov 24. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Pylontech, popredný svetový poskytovateľ ESS s viac než 10-ročnými úspechmi na trhu skladovania energie, predstaví na veľtrhu Intersolar Europe 2024 novú generáciu riešenia skladovania energie v obytnom segmente, Force H3X.

Force H3X je vysoko integrovaný systém, ktorý spája batériu, BMS, invertor a EMS do jedného celku a vyznačuje sa vysokou bezpečnosťou, prispôsobivosťou, vynikajúcim výkonom a inteligentným riadením.

• Riešenie viazané na striedavý prúd a hybridné riešenie

• Jednofázový výkon od 3,6 kW do 8 kW, trojfázový výkon od 8 kW do 15 kW

• Modulárny dizajn s jednoduchým rozšírením kapacity od 10 kWh do 210 kWh

• Inteligentné dynamické ovládanie na zlepšenie bezpečnosti a výkonu

• Inteligentné riadenie energetických služieb

• Konektor bez kábla na jednoduchú inštaláciu

Spoločnosť Pylontech pôsobí v sektore skladovania energie už viac než 10 rokov, pričom sa môže pochváliť vlastným vývojom technológií v oblasti článkov, riadenia batérií, modulov a systémovej integrácie. Celosvetovo dodala už viac ako jeden milión systémov. Vďaka takýmto hlbokým technologickým a trhovým skúsenostiam spoločnosť Pylontech veľmi dobre vie, ako uspokojiť rôzne potreby koncových používateľov, ale aj pracovníkov v inštalácii a distribúcii.

„Force H3X je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznorodým potrebám zákazníkov. Nejde len o skladovaciu batériu alebo jednoduchú kombináciu invertora a batérie. Predstavuje našu komplexnú reakciu na požiadavky trhu," povedal Geoffrey Song, viceprezident spoločnosti Pylontech. „Pylontech sa snaží pre zákazníkov vytvárať hodnotu prostredníctvom spoľahlivých, efektívnych a inteligentných riešení skladovania energie. Na našej ceste skúmania vývoja a uplatňovania technológie skladovania energie sa tešíme na spoluprácu s viacerými partnermi, aby sme mohli zákazníkom prinášať väčšiu hodnotu a zároveň prispievať k pokroku odvetvia a trvalo udržateľnému rozvoju spoločnosti."

O spoločnosti Pylontech

Spoločnosť Pylontech (kód akcií: 688063) je popredným poskytovateľom systémov skladovania energie (ESS). Spoločnosť Pylontech, založená v roku 2009, už viac ako 10 rokov pôsobí v sektore skladovania energie. Vertikálne integruje priemyselný reťazec a ovláda kľúčové technológie v oblastiach ako sú batériové články, moduly, systémy riadenia batérií a systémová integrácia. Produkty a riešenia skladovania energie, ktoré vyvíja a vyrába Pylontech, pokrývajú širokú škálu scenárov vrátane obytného segmentu, obchodného a priemyselného segmentu, výroby novej energie, dátových centier a komunikačných základní.

Po viac ako desaťročí vývoja nasadila spoločnosť Pylontech viac ako milión jednotiek systémov skladovania energie, ktoré slúžia vo viac než 80 krajinách a regiónoch po celom svete.

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2445016/video.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring