OTS: Qiangli Jucai rozžiari obrazovku Nasdaq na Times Square ...

TASR, 10. júna 2024 11:35

OTS: Qiangli Jucai rozžiari obrazovku Nasdaq na Times Square ako prezentáciu svojho prvenstva na svete v predaji LED

Xiamen 10. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Svetoznámy výrobca LED displejov, Qiangli Jucai uvádza obrazovku Nasdaq na Times Square v americkom New Yorku. Spoločnosť Qiangli Jucai poslala svetu okatý slogan „Ak chcete veľkú LED obrazovku, vyberte si Qiangli Jucai" s výraznou silou ako „č. 1 v globálnom predaji". Týmto spôsobom vzdáva hold svetu, šíri inovatívnu silu čínskych LED displejov a sprostredkuje krásnu víziu „vytvorenia skvelej spoločnosti svetovej triedy".

Podľa správy „Analýza dodávok produktov LED jednotiek – Čína" od spoločnosti Omdia, svetovo uznávanej technologickej výskumnej inštitúcie, sa v rokoch 2022 a 2023 predaj spoločnosti Qiangli Jucai umiestnil na prvom mieste v globálnom odvetví LED displejov. S výrobnou kapacitou takmer 2,46 milióna metrov štvorcových ročne poskytuje zákazníkom lepšie produkty.

V roku 2024 uviedla spoločnosť Qiangli Jucai na trh novú generáciu štandardného 27,5-palcového produktu DW s malým rozstupom, ktorý prijíma štandardný dizajn veľkosti 16:9 a dosahuje zobrazenie obrazu z bodu do bodu a dokonale obnoviť obrazy 2K, 4K a 8K.

Spoločnosť Qiangli Jucai, založená v roku 2004, je high-tech podnik, ktorý integruje výskum a vývoj, výrobu, predaj a servis LED displejov. Má viac ako 50 servisných stredísk po celom svete, ktoré poskytujú profesionálne služby vo viac ako 130 krajinách a regiónoch. Zároveň má laboratórium certifikované na národnej úrovni CNAS a 98 % pokrytie automatizácie. Poskytuje vizuálne inteligentné zobrazovacie terminály pre používateľov v oblasti vládnych verejných služieb, komerčných používateľov a domácnosti po celom svete.

Ak máte záujem o viac informácií, obráťte sa na: sales@qiangliled.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2433164/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring