OTS: Rast so spoločnosťou Huawei Cloud: Akcelerácia GTM ...

TASR, 25. septembra 2023 9:50

OTS: Rast so spoločnosťou Huawei Cloud: Akcelerácia GTM a predaj s rozšíreným zvýhodnením

Šanghaj 25. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Témou zasadnutia spoločnosti Huawei Cloud na tohtoročnom veľtrhu HUAWEI CONNECT bol „Rast so spoločnosťou Huawei Cloud: Akcelerácia GTM a predaj s rozšíreným zvýhodnením". Jacqueline Shi, prezidentka spoločnosti Huawei Cloud pre globálny marketing a služby predaja, viedla hlavné príhovory pred zákazníkmi a partnermi, pričom sa s globálnymi partnermi podelila o niektoré z úspechov spoločnosti Huawei Cloud. Vysvetlila tiež niektoré z najnovších partnerských postupov a spoločných iniciatív v rámci predaja, ako aj podstatu akceleračného programu GTM spoločnosti Huawei Cloud pre partnerský predaj.

Jacqueline Shi, prezidentka spoločnosti Huawei Cloud pre globálny marketing a služby predaja, predniesla úvodné poznámky, v ktorých vyzdvihla niektoré spoločné úspechy dosiahnuté spoločnosťou Huawei Cloud s globálnymi partnermi a vyjadrila postoj spoločnosti Huawei Cloud k podpore partnerov pri dosahovaní obchodných úspechov. Povedala: „Vďaka našim technologickým inováciám je Huawei Cloud globálnym lídrom v oblasti cloudových riešení. Budete mať priamy prístup k našim najmodernejším službám, ako sú modely Pangu, virtuálni ľudia a GaussDB, prostredníctvom infraštruktúry KooVerse, kedykoľvek a kdekoľvek. V našich nových partnerských vývojových rámcoch GoCloud a GrowCloud sa delíme o príležitosti na trhu, pretože otvárame naše technológie, aby sme vám pomohli vytvoriť konkurencieschopné riešenia. Na spoločnej ceste spoločne rastieme."

V uplynulom roku spoločnosť Huawei Cloud spolupracovala so softvérovými partnermi na vytváraní špičkových riešení a rozširovaní zákazníckej základne po celom svete a prostredníctvom partnerstiev s partnermi z radov systémových integrátorov (SI) Huawei Cloud vyvinula stratégie digitalizácie pre rôzne odvetvia a poskytla riešenia digitálnej transformácie prispôsobené potrebám jednotlivých zákazníkov zo sféry podnikania. Huawei Cloud a partneri získali prehľad o trhu a zamerali sa na segmentované scenáre s vysokou hodnotou, aby mohli rýchlo replikovať tie najlepšie globálne postupy.

Huawei Cloud bude naďalej poskytovať službu Všetko ako služby a budovať globálnu cloudovú infraštruktúru kvalitných cloudových služieb, ktorá bude dostupná pre 84 zón dostupnosti (AZ) v 30 regiónoch a pre zákazníkov v 170 krajinách a regiónoch po celom svete. Služby Huawei Cloud už sú k dispozícii zákazníkom z Turecka a Saudskej Arábie. Pokiaľ ide o technické inovácie, ponúka spoločnosť Huawei Cloud modely Pangu prispôsobené konkrétnym scenárom a odvetviam, ktoré riešia veľké výzvy jednotlivých odvetví a vytvárajú nové príležitosti pre rast podnikov, ktoré už využívajú umelú inteligenciu. V rámci rozvoja ekosystému kládla spoločnosť Huawei Cloud vždy veľký dôraz na budovanie silného globálneho ekosystému a partnerskej siete a vydala dva nové partnerské rámce zamerané na kompetencie partnerov: GoCloud a GrowCloud. V tomto roku bude Huawei Cloud pokračovať v zlepšovaní rámca pre rozvoj partnerov a motivačných postupov, zlepšovať produkty GTM pre partnerov a zvyšovať investície do spoločného predaja.

Na zasadnutí vystúpil Mark Chen, prezident spoločnosti Huawei Cloud pre riešenia v oblasti predaja, s prejavom s názvom „3 kľúčové kroky na podporu vášho podnikania s Huawei Cloud." Podľa pána Chena, Huawei Cloud sa bude v spolupráci s partnermi naďalej držať konceptu „spoločné technológie, spoločný úspech" a ponúkne štyri programy na urýchlenie partnerského predaja, tri typy podpory partnerského predaja a 10 ponúk a podporu GTM na pomoc obchodnému rastu partnerov.

Tento rok vydá spoločnosť Huawei Cloud štyri nové programy na podporu predaja pre partnerov, ktoré im majú pomôcť speňažiť ich schopnosti a zdroje, vrátane Programu zainteresovania partnerských zákazníkov (Partner Customer Engagement - PCE), Programu akcelerácie migrácie (Migration Acceleration Program - MAP), Programu KooGallery pre predaj a Programu podnikových zliav - Enterprise Discount Program - EDP.

Okrem toho plánuje spoločnosť Huawei Cloud poskytnúť našim partnerom tri ďalšie podpory predaja, aby sa ešte viac zvýšila efektivita ich obchodného rozvoja. Konkrétne spoločnosť Huawei Cloud posilní spoluprácu medzi PBDs a partnermi pri spoločnom vývoji pre zákazníkov s cieľom podporiť investície do zdrojov a schopností oboch strán. Huawei Cloud sa snaží vybudovať silný tím PSA, ktorý pomôže partnerom zlepšiť ich schopnosti a ponúkne ďalšie zdroje pre najúspešnejších partnerov predaja. Huawei Cloud sa chystá vybudovať centrá podpory predaja na diaľku, ktoré partnerom pomôžu efektívne vykonávať štandardné úlohy, ako je POC, predkladanie ponúk a technická podpora, a zvýšiť efektivitu ich predaja.

V neposlednom rade má spoločnosť Huawei Cloud 10 nových ponúk, ktoré sa chystá uviesť na trh pre partnerov. Tieto ponuky predstavujú 10 kľúčových scenárov predaja a obsahujú predajné balíky vyše 20 vysokohodnotných riešení vrátane úvodných materiálov, predajných príručiek, technických návrhov riešení a POC. Huawei Cloud sa chystá vybudovať komplexnú platformu podpory GTM pre globálnych partnerov, ktorá im poskytne potrebné nástroje a zdroje na zlepšenie ich schopností v oblasti GTM.

Na tomto zasadnutí Jacqueline Shi, prezidentka spoločnosti Huawei Cloud pre globálny marketing a služby predaja, Mark Chen, prezident spoločnosti Huawei Cloud pre riešenia v oblasti predaja, William Dong, prezident marketingu spoločnosti Huawei Cloud a Dale Chen, riaditeľ spoločnosti Huawei Cloud pre správu partnerov spoločne predstavili akceleračný program GTM spoločnosti Huawei Cloud pre partnerský predaj s cieľom pomôcť partnerom začať cestu k technologickej symbióze a spoločnému úspechu.

Bolo pozvaných množstvo globálnych partnerov, aby sa podelili o svoje skúsenosti a diskutovali o svojich úspechoch. Pascal Bitterly, majiteľ podniku a produktový riaditeľ spoločnosti Orange Business, sa podelil o svoje skúsenosti pri vývoji zákazníkov a spoločných operatívnych projektoch s Huawei Cloud. Vyjadril svoju predstavu o tom, ako vytvoriť pozitívny vplyv s Huawei Cloud z hľadiska štyroch oblastí: budovanie na základe globálnej pôsobnosti a lokálnej starostlivosti Orange Business, podpora spoločných inovácií, zameranie sa na obchodnú hodnotu pre zákazníkov a obohatenie portfólia riešení.

Jose Luis Rodriguez, šéf poradenských a cloudových služieb spoločnosti Seidor Chile, sa podelil o poznatky o spoločnom úsilí Seidor Chile a Huawei Cloud rozšíriť trh pre SAP v Čile. Zdôraznil, že je dôležité riskovať, učiť sa z chýb, napredovať a v konečnom dôsledku dosiahnuť úspech.

Jônatas Mattes, technický riaditeľ spoločnosti Extreme Digital Solutions, vyjadril svoje očakávania od plodnej spolupráce s Huawei Cloud. Povedal: „Dôvera bola kľúčovým faktorom našich doterajších úspechov a sme presvedčení, že bude aj naďalej hnacím motorom nášho úspechu v tomto partnerstve."

Kraipich Pichpongsa, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Vonosis, prvý thajský partner Huawei Cloud pre cloudové technológie, uviedol, že partnerstvo medzi Huawei Cloud a Vonosis bolo od roku 2018 celkom plodné a prinieslo mnoho úspechov pri rozširovaní trhov malých a stredných podnikov (SMB) v miestnych regiónoch a pri kultivovaní silného ekosystému. Pichpongsa uviedol, že k dosiahnutiu tohto úspechu prispelo pevné partnerstvo.

Andrey Abreu, riaditeľ oddelenia informácií spoločnosti MV, najväčšej spoločnosti poskytujúcej lekárske informácie v Brazílii, uviedol: „Vďaka Huawei Cloud, MV môže poskytovať vynikajúce služby v oblasti zdravia pre pacientov, lekárov, nemocnice a ďalšie subjekty v regióne LATAM."

Nakoniec uviedol Victor Wang, produktový a technologický manažér Číny, Axxonsoft, jednej z najlepších svetových softvérových spoločností pre AI video, uviedol, že vybudovanie prvotriednej platformy na analýzu videa VSaaS založenej na Huawei Cloud IaaS a schopnostiach AI by mohlo lepšie slúžiť zákazníkom v odvetví, ktoré zahŕňa viacero pobočiek a viacero lokalít, ako sú maloobchodné hotely, implementovať distribuovaný dohľad, jednotné riadenie na báze internetu a inovácie AI.

V nadchádzajúcich rokoch bude Huawei Cloud naďalej zlepšovať globálne partnerské politiky a rozvíjať základné schopnosti ekosystému prostredníctvom neustálych technologických inovácií, pretože pomáha partnerom využiť ich svoje stránky a speňažiť svoje schopnosti. Okrem toho Huawei Cloud zintenzívni podporu GTM a zvýši investície do spoločného predaja s cieľom podporiť rast globálnych partnerských podnikov.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2218703/image_845932_47791175.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2218741/image_845932_47791303.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2218742/image_845932_47791410.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring