OTS: Ready made spoločnosti

TASR, 27. septembra 2012 23:13

Bratislava 27. septembra (TASR-OTS) - Konať v mene spoločnosti, ako majiteľ a konateľ spoločnosti, môžete už na druhý deň po podpise zmluvy. Áno, aj Vy môžete byť majiteľom ready made spoločnosti a ihneď sa pustiť do podnikania. Bleskovo rýchle, čo poviete? Vy si dokonca vyberiete spomedzi viacerých spoločnosti tú, ktorá by sa Vám pozdávala najviac. Pri ready made spoločnostiach nie je problém zrealizovať akékoľvek zmeny, ktoré budete ako majiteľ spoločnosti požadovať. Bez problémov môže dôjsť k zmene názvu obchodnej spoločnosti, k zmene sídla, k zmene predmetov podnikania, ktoré je možné nielen zmeniť ale aj doplniť nové predmety podnikania, taktiež môžete navýšiť výšku základného imania. Hneď pri podpise zmluvy o kúpe a predaji spoločnosti vymedzíte práva a povinností jednotlivých spoločníkov a určíte členov dozornej rady a valného zhromaždenia.
Výhoda kúpy takejto spoločnosti spočíva v tom, že spoločnosť nie je zaťažená žiadnymi ťarchami, nie je na ňu vypísané exekučné konanie, ani nie je zaťažená právami tretích osôb. Starosti si nemusíte robiť ani so sídlom firmy. Najlepším riešením bude zriadenie virtuálneho sídlo (virtuálna kancelária) na dobrej adrese niekde v Bratislave, pričom vy budete môcť svoje podnikanie riadiť z mesta odkiaľ pochádzate. Túto službu Vám ponúknu hneď pri predaji ready made spoločnosti. Služba virtuálnej kancelárie zahŕňa nielen príjem a odosielanie pošty na adresu, ktorú si určíte, ale aj možnosť prenájmu kancelárskych priestorov, ktoré sa v budove nachádzajú pre účely obchodných stretnutí s Vašimi partnermi, kedykoľvek to budete požadovať.
Nezabudnite na kúpu registračnej fiškálnej pokladne, ak budete mať prevádzky, v ktorých budete predávať tovar alebo poskytovať služby. Povinnosť používať registračnú pokladňu so zabudovaným fiškálnym modulom má každý podnikateľ podľa zákona od konca minulého roka.
Pokiaľ by sa Vaša spoločnosť dostala do červených čísel je tu pre Vás rýchla pôžička cez sms.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring