OTS: Reakcia na článok denníka SME: „Fico obhajuje Mečiarov režim“

TASR, 30. apríla 2007 15:50

Bratislava 30. apríla (TASR-OTS) - S poľutovaním musíme konštatovať, že aj pondelkové vydanie denníka SME potvrdilo opodstatnenosť vyhlásenia vlády SR o náraste neobjektívnych a pravdu skresľujúcich informácií o členoch vlády SR.

Redakcia denníka totiž opätovne uverejnila článok s titulkom, ktorého obsah sa nezakladá na skutočnosti, ale je subjektívnou domnienkou autora, pre ktorú navyše neexistuje žiadny reálny podklad.

Titulok článku "Fico obhajuje Mečiarov režim" postavil denník na vyjadrení predsedu vlády SR, ktorý na otázku o parlamentnej noci z 3. na 4. novembra 1994 odpovedal, že: "V rokoch 1998 – 2006 som videl aj horšie veci. Napríklad vládnutie na základe kúpených poslancov."

Každému čitateľovi musí byť jasné, že odpoveďou pre týždenník SLOVO Robert Fico nehodnotil ani neobhajoval obdobie rokov 1994 - 1998 a teda, že titulok v denníku SME je nepravdivý, navyše opäť s cieľom za každú cenu vytvárať negatívny obraz súčasnej slovenskej vlády. Silvia Glendová hovorkyňa predsedu vlády SR Bratislava, 30. apríla 2007

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt som

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring