OTS: Reakcia predsedu Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina na článok denníka...

TASR, 11. septembra 2013 13:25

OTS: Reakcia predsedu Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina na článok denníka SME "Harabin pomôcť nechce"

Bratislava 11. septembra (TASR-OTS) - Predseda Najvyššieho súdu Slovenskej republiky (NS SR) Štefan Harabin opätovne vyzýva denník Sme, aby spoločne s politikom Danielom Lipšicom predložili toľkokrát sľubované dôkazy o jeho údajnom priateľstve s drogovým dílerom.

Denník Sme nedokázal ani v dnešnom vydaní (11. septembra 2013) akceptovať logické a nevyvrátiteľné dôkazy, pretože to, čo politik Lipšic vydáva za hodnoverný prepis, je obyčajný falzifikát plný logických a faktických chýb. (Okrem iného - nezmyselné dátumy, nečitateľný podpis príslušníka polície, vymazané celé pasáže údajného rozhovoru). Takýto postup a chyby nie sú v žiadnom telefonickom ani priestorovom odposluchu polície za posledných 20 rokov. Rovnako denník Sme už notoricky zatajuje okolnosti pridelenia občianstva za éry premiéra Mikuláša Dzurindu a jeho vlády tomuto obžalovanému a možnosť jeho vydania na stíhanie do Švajčiarska.

KP NS SR

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring