OTS: Rekreačné stredisko Alpinka pri Košiciach už po tretíkrát prináša

TASR, 28. júla 2012 1:02

Rekreačné stredisko Alpinka pri Košiciach už po tretíkrát prináša jednodňový festival elektronickej hudby. Hostiť bude najznámejšie slovenské hudobno-tanečné podujatie Le Grande House a ich hlavných predstaviteľov.

Bratislava 31. júla (TASR-OTS) - Le Grande House bolo otvorené v roku 2008 a od tej doby na seba upriamilo pozornosť desiatok tisíc fanúšikov, ktorí sa stali svedkami nezabudnuteľného zážitku. Šesť hodinové predstavenie modernej hudby dneška a zajtrajška ľuďom prináša novú dimenziu zábavy v podobe vystúpení známych a obľúbených umelcov, DJov, artistov a tanečníkov v spojení so špeciálnymi efektmi. Programom sa aj preto odlišuje od ostatných tanečných podujatí na Slovensku.

V piatok 10. augusta sa na jednom pódiu stretnú uznávaní slovenskí DJi. Zakladateľ a rezident noci Charlie Clubber ktorý s jeho hudbou precestoval krajiny Česko, Poľsko, Maďarsko, Anglicko, Egypt a Španielsko. Ako jediný Slovák hral v najznámejšom klube na svete Amnesia na Ibize, a predstavil sa aj v Ministry of Sound v Londýne. Jeho skladby sa objavili na kompiláciach „Ibiza Deejay Session“ vydané francúzskym vydavateľstvom DJ Center Record a „Ibiza 2012“ vydavateľstvom SoundTribe Records.

Jeho partnerka Laddy M aka Tamira je bezpochýb výraznou osobnosťou slovenského djingu. Ako jediná Slovenka sa predstavila v kluboch Ministry of Sound a Hed Kendi v Egypte a na Cypre. Vystúpila na stovkách podujatí medzi najznámejšie patria Gay Parade v anglickom Brightne, Creamfields Central Europe v roku 2008 a 2010, a stala sa rezidentkou originál Amnesia Ibiza parties na Slovensku. Podobne ako Charlie Clubber, aj ona patrí k rezidentom Le Grande House podujatí.

Za mixážnym pultom sa ďalej predstavia mladá talentovaná Julien G a uznávaný hudobník Martin Haberland, ktorý len nedávno vystúpil v Španielsku, v srdci Barcelony v rámci uznávaného festivalu Sonar. Vďaka nemu tak Slovensko malo na Sonari debutové zastúpenie. Martin ja určite najznámejším košickým DJom, ktorý sa v kluboch rodného mesta objavuje už viac ako 10 rokov.

Neoddeliteľnou súčasťou programu sú vystúpenia tanečníkov a artistov. Vyše roka k nim patria aj Duo Aratron Aspis. Dvojica umelcov ktorá ako jediná na Slovensku predvádza profesionálne umenie v spojení s najmodernejšou technológiou využívaných prvkov. Medzi najobľúbenejšie predstavenia patria electric & laser show, žonglovanie, uv & pyro show. Desiateho augusta návštevníkov navyše potešia svojou najnovšou electric show v led-elektric kostýmoch. Táto show mala doteraz premiéru len v popredných európskych kluboch.

Pre verných fanúšikov sú pripravené originál CD Le Grande House 2012 z najnovšej kolekcie, ktoré dostanete úplne ZADARMO.

Viac info: http://legrandehouse.com/ 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring