OTS: RENAISSANCE: film od BEYONCÉ ovládne kinosály ...

TASR, 3. októbra 2023 8:56

OTS: RENAISSANCE: film od BEYONCÉ ovládne kinosály po celom svete už tento december

RENAISSANCE: film od BEYONCÉ , ktorý zaznamenáva jej odhodlanie, tvrdú prácu ako tvorkyne a producentky a jej cestu k zdokonaľovaní sa v hudobnom remesle pri realizácii svetového turné RENAISSANCE WORLD TOUR, lámajúceho rekordy v kinách Severnej Ameriky, s 56 predstaveniami v 39 mestách, bude mať premiéru 1. decembra. Vstupenky sú už v predaji.

Los Angeles 3. októbra 2023 (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosti Parkwood Entertainment a AMC Entertainment (NYSE: AMC) dnes oznámili, že fenomenálne úspešné svetové turné Beyoncé RENAISSANCE WORLD TOUR bude celosvetovo uvedené na striebornom plátne spoločnosťou AMC Theatres Distribution. Ak si chcete pozrieť trailer k filmu, kliknite sem: https://www.youtube.com/watch?v=AqjPzq3uYXQ

RENAISSANCE: film od BEYONCÉ približuje priebeh svetového turné RENAISSANCE WORLD TOUR od jeho začiatku cez otváracie predstavenie vo švédskom Štokholme až po veľké finále v Kansas City, Missouri. Vystihuje zámer Beyoncé, tvrdú prácu, zapojenie sa do každého aspektu produkcie, jej kreatívnu myseľ a myšlienku vytvoriť svoj odkaz a zdokonaliť svoje majstrovstvo. Vynikajúce výkony Beyoncé počas turné RENAISSANCE WORLD TOUR, prijaté s mimoriadnym ohlasom v medzinárodných aj amerických médiách, vytvorilo útočisko slobody, priaznivého uznania a spoločnej radosti. Jeho maximalistická show privítala viac ako 2,7 milióna fanúšikov z celého sveta, ktorí cestovali cez oceány, aby si vychutnali Club RENAISSANCE. Príval radosti, monumentálna tanečná párty, ktorá oslavuje právo každého byť sám sebou, blízko svojho domova, si tak podmaní milióny divákov.

Veľkolepý filmový zážitok z tohto predstavenia zavíta do tisícok kín, pričom film RENAISSANCE sa oficiálne začne premietať v Spojených štátoch, Kanade a Mexiku od piatku na 1. decembra 2023. Ďalšie svetové mestá budú oznámené neskôr.

Toto predstavenie sa bude vysielať vo štvrtky, piatky, soboty a nedele, a to minimálne štyri týždne, niekoľko krát denne. Ceny vstupeniek v USA na všetky štandardné premietacie časy budú stáť od 22 USD plus daň; RENAISSANCE sa bude premietať aj v kinách IMAX od AMC a Dolby Cinema od AMC a na ďalších značkových prémiových veľkoformátových obrazovkách.

Od dnešného dňa si môžu návštevníci kín AMC zakúpiť vstupenky do všetkých prevádzok AMC v USA na stránkach amctheatres.com a Fandango.com. Fanúšikovia môžu získať vstupenky aj v sieťach Cinemark, Regal, Cinepolis a Cineplex ktoré budú tento film tiež uvádzať. Vstupenky budú od konca tohto týždňa k dispozícii aj v mnohých kinách Spojených štátov, Kanady a Mexika.

O spoločnosti AMC Theatres Distribution

AMC Theatres Distribution je distribučnou pobočkou AMC Entertainment, ktorá je je najväčším prevádzkovateľom kín v Spojených štátoch, Európe aj na celom svete. Film RENAISSANCE: FILM OD BEYONCÉ bude celosvetovo distribuovať spoločnosť AMC Theatres Distribution a jej distribuční partneri – Variance Films v USA, Cineplex v Kanade, Cinepolis v Mexiku a Strednej Amerike a Trafalgar Releasing mimo Severnej Ameriky. Kiná, ktoré by mali záujem tento film hrať, by mali navštíviť stránku BeyonceFilm.com.

O spoločnosti Parkwood Entertainment

Parkwood Entertainment je filmová a produkčná spoločnosť, nahrávacia spoločnosť a manažérska firma, ktorú v r. 2010 založila speváčka a podnikateľka Beyoncé. Spoločnosť má kancelárie v Los Angeles a New Yorku a jej oddelenia sa zaoberajú hudbou, filmom, videom, živými vystúpeniami a koncertnou produkciou, manažmentom, rozvojom podnikania, marketingom, digitálnymi technológiami, kreatívnymi činnosťami, filantropiou a propagáciou. Spoločnosť pod svojím pôvodným názvom Parkwood Pictures vydala film Cadillac Records (2008), v ktorom Beyoncé hrala a spoluprodukovala ho. Spoločnosť vydala aj filmy Posadnutá (Obsessed) (2009) s Beyoncé ako hlavnou hviezdou a výkonnou producentkou, držiteľkou ceny Peabody Award for Entertainment, film Lemonade (2017), film Homecoming, nominovaným na cenu Emmy®: Film od Beyoncé (2019), ktorý dokumentuje jej historické vystúpenie na hudobnom festivale Coachella Valley Music & Arts v roku 2018, a film Black Is King (2020), ktorý získal cenu Emmy®. Spoločnosť Parkwood Entertainment produkovala svetové turné The Mrs. Carter Show World Tour (2013 – 2014), The Formation World Tour (2016) a spomínané vystúpenie „Homecoming" na festivale Coachella (2018) a spoluprodukoval turné ON THE RUN Tour (2014) a ON THE RUN II (2018) a RENAISSANCE WORLD TOUR (2023).

OFICIÁLNY TRAILER: tu: https://www.youtube.com/watch?v=AqjPzq3uYXQ

Zábery z turné a filmové grafiky: press.Beyonce.com práva udelené na použitie týchto fotografií v súvislosti s pokrytím svetového turné RENAISSANCE WORLD TOUR. žiadne iné použitie týchto fotografií nie je schválené.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring