OTS: Repríza relácie Debata s Róbertom Bezákom

TASR, 8. februára 2013 16:13

OTS: Ľudia si vypýtali Bezáka, TA3 ho prinesie už zajtra

  Bratislava 8. februára (TASR-OTS) - Debata s Róbertom Bezákom, ktorá v decembri priniesla exkluzívne informácie o kauze odvolaného arcibiskupa, sa vracia na obrazovky TA3. Spravodajská televízia ju v sobotu odvysiela na základe tisícov diváckych ohlasov žiadajúcich jej reprízu. Na spoveď odvolaného trnavského arcibiskupa bezprostredne nadviaže rozhovor Martina Strižinca s uznávaným teológom Tomášom Halíkom. Televízii TA3 táto téma priniesla aj nomináciu na prestížne ocenenie.

O kauze odvolaného trnavského arcibiskupa Róberta Bezáka televízia TA3 informovala minulé leto divákov ako prvá. Jej reportérsky tím odvtedy priniesol množstvo exkluzívnych informácií, za ktoré je nominovaný a prihlásený na dve novinárske ocenenia. Martin Strižinec so svojou Debatou s Róbertom Bezákom postúpil do druhého kola diváckej súťaže OTO 2013 a Lukáš Zuzelka je prihlásený na Novinársku cenu Nadácie otvorenej spoločnosti - Open Society Foundation za mapovanie vývoja v tejto kauze od jej začiatku.

Martin Strižinec a Lukáš Zuzelka.

"TA3 je živá spravodajská televízia, ktorej cieľom je komplexne a objektívne pokrývať celospoločenské témy. Debata s Róbertom Bezákom túto misiu splnila na výbornú. Zarezonovala dokonca tak silno, že celospoločenská diskusia, ktorú vyvolala, iniciovala prieskum o Bezákovej možnej prezidentskej kandidatúre. Veľmi nás teší, že diváci našu doterajšiu prácu ocenili, a preto im zajtra prinesieme ešte viac," hovorí šéfredaktorka spravodajstva TA3 Martina Kyselová. Televízia TA3 pre mimoriadny divácky záujem v sobotu 9. februára o 18.30 ešte raz odvysiela reláciu Debata, ktorej hosťom bol vlani v decembri odvolaný trnavský arcibiskup Róbert Bezák. Bezprostredne po nej sa bude Martin Strižinec rozprávať s teológom a profesorom Karlovej univerzity v Prahe Tomášom Halíkom.

Kontakt pre médiá:

PR Clinic, s. r. o.

Juraj Danielis,

e-mail: danielis@prclinic.eu

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring