OTS: RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner ...

TASR, 4. apríla 2024 9:59

OTS: RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner sa po viac ako 10 rokoch vracia s triumfom do Kalifornie

Ventura 4. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Po viac ako desaťročnej prestávke je znovu možné zakúpiť a odoslať do Kalifornie oceňované a celosvetovo uznávané sérum na riasy, RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner. Stalo sa tak po zrušení súdneho zákazu predaja v Kalifornii, ktorý bol vydaný v rámci súkromného súdneho konania na základe štátneho zákona o nekalej súťaži.

Spoločnosť RevitaLash® Cosmetics s nadšením obnovuje predaj séra na riasy v Kalifornii s účinnosťou od 3. apríla 2024.

„Ako rodinná firma oslavujeme náš prínos pre toto odvetvie, ktorý sa začína naším najpredávanejším sérom na riasy RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner," uviedol Dr. Michael Brinkenhoff, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti RevitaLash® Cosmetics. „Originálne sérum na riasy RevitaLash som vyvinul pre moju zosnulú manželku Gayle. Ona nám všetkým dokázala, že je možné žiť plnohodnotný, zmysluplný, vášnivý život, aj tvárou v tvár diagnóze metastatického karcinómu prsníka. Pre RevitaLash Cosmetics neprestáva byť inšpiráciou. Jej odhodlanie pracovať pre druhých dnes usmerňuje naše poslanie a odvtedy sme vyvinuli celý rad produktov určených na zvýšenie prirodzenej krásy a vnútorného ducha žien."

Lori Jacobus, prezidentka a globálna marketingová riaditeľka, zdôraznila vďačnosť tímu a uviedla: „Ako značka, ktorá si skutočne cení svojich zákazníkov, sme vďační za ich lojalitu k značke RevitaLash Cosmetics za posledných viac ako 10 rokov. RevitaLash Cosmetics priniesla prvú produktovú líniu na skrášlenie rias a obočia a stále je v tejto oblasti globálnym lídrom. Okrem toho je JEDINOU značkou svojho druhu, ktorú vyvinul oftalmológ. Sme hrdí na dedičstvo našej značky a náš úspech pripisujeme našej oddanej komunite."

Kalifornskí spotrebitelia teraz môžu nájsť séra na riasy RevitaLash® Advanced u popredných maloobchodných predajcov, ako sú Amazon, Nordstrom, Neiman Marcus a online na revitalash.com. Viac informácií o sérach na riasy RevitaLash® Advanced a kde ich kúpiť v Kalifornii nájdete na stránke revitalash.com.

O spoločnosti RevitaLash® Cosmetics

RevitaLash® Cosmetics je svetovým lídrom vo vývoji pokročilých produktov na skrášlenie rias, obočia a vlasov. Kolekcia, ktorá vznikla v roku 2006, zahŕňa oceňované sérum RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner a sérum na obočie RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner a je dostupná v ordináciách lekárov, kúpeľoch, salónoch a špecializovaných maloobchodných predajniach vo viac ako 70 krajinách. Spoločnosť RevitaLash® Cosmetics ako podporovateľ neziskových iniciatív v oblasti rakoviny prsníka venuje časť výnosov na výskumné a vzdelávacie iniciatívy a podporuje komunitu zasiahnutú rakovinou prsníka celoročne, nielen v októbri. Viac informácií nájdete na stránke www.revitalash.com.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2377741/revitalash_cosmetics_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring