OTS: Revolúcia v tradičnej architektúre DCS: ...

TASR, 10. júna 2024 9:35

OTS: Revolúcia v tradičnej architektúre DCS: SUPCON predstavuje prevratný Nyx, prvý univerzálny riadiaci systém na svete (UCS)

Singapur 10. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť SUPCON predstavila prvý univerzálny riadiaci systém (UCS) na svete na očakávanej konferencii ku globálnemu uvedeniu produktu na trh, čím zaznamenáva prelomovú inováciu v odvetví automatizácie. To prináša revolúciu v koncepcii priemyselných riadiacich systémov a nástup novej éry v technológii automatického riadenia.

Tohto historického okamihu sa zúčastnilo takmer 300 odborníkov z odvetvia, vrátane zástupcov popredných pokrokových priemyselných podnikov, nadnárodných organizácií a akademických združení z takmer 20 krajín a regiónov.

Návrat k podstate riadenia: Výpočtová technika, konektivita a snímanie – inovatívna architektúra UCS

Spoločnosť SUPCON priniesla revolúciu v 50-ročnej tradičnej architektúre technológie DCS, keď prekonala obmedzenia tradičných, účelových hardvérových riadiacich systémov s pevnými, hierarchickými vrstvami a pevným výpočtovým výkonom. Zaviedla namiesto toho architektúru univerzálneho riadiaceho systému novej generácie (UCS), softvérovo definovaný, celkovo digitalizovaný a cloudový riadiaci systém. UCS predstavuje minimalistickú novú formu, ktorá integruje riadiace dátové centrum, sieť optických vlákien a inteligentné pole vďaka tomu, že sa oslobodzuje od tradičných fyzických ovládačov, I/O modulov a skriniek. Tento inovatívny prístup eliminuje množstvo skriniek a transformuje riadiace systémy revolučným spôsobom.

Prelomové uvedenie systému Nyx: prvého univerzálneho riadiaceho systému na svete

Nyx, sústredený okolo riadiaceho dátového centra, využíva NyxOS, cloudový operačný systém v reálnom čase prispôsobený na priemyselné riadenie. Výsledkom je stabilné prevádzkové prostredie pre riadiace úlohy, ktoré funguje v reálnom čase, je vysoko spoľahlivé a bezpečné. Nyx dokáže spúšťať cloudové aplikácie v reálnom čase, autonómne upravovať rozsah zdrojov a kapacitu tak, aby zodpovedali dopytu, čo umožňuje pružnosť a škálovateľnosť. Redundantná a distribuovaná architektúra zaisťuje riadiacemu systému vysokú dostupnosť a odolnosť voči poruchám.

Pomocou siete optických vlákien Nyx priamo prenáša inteligentné údaje z terénu do riadiaceho dátového centra rýchlosťou 10 Gb/s s paralelnou redundanciou. Tento inovatívny prístup umožňuje minimalistickú sieťovú architektúru, ktorá výrazne redukuje potrebu medených káblov a zaťaženie prostredia.

Vďaka technológii pripojenia v teréne založenej na APL podporuje Nyx poľné rozbočovače záistené proti explózii a moduly APL zóny 2. Každému prístroju priradí IP adresu, pričom zlepšuje komunikačný výkon najmenej 100-násobne a plne digitalizuje prenos a realizáciu v teréne, čím dosahuje dátovú konektivitu v inteligentných závodoch. Spoločnosť SUPCON aktívne buduje ekosystém Ethernet-APL v súlade s pevným odhodlaním spoločne budovať, zdieľať a využívať k vzájomnému prospechu. Ponúka komplexný sortiment produktov APL vrátane vypínačov, terénnych spínačov a inteligentných prístrojov.

Minimalistická architektúra spoločnosti Nyx dosahuje pozoruhodné úspory nákladov vrátane 90 % zníženia dopadov na prostredie, 80 % medeného kábla a 50 % času realizácie projektu.

Integrácia umelej inteligencie: Uvoľnenie nekonečného potenciálu v priemyselnom využití

Priemyselné využitie systému Nyx sľubuje obrovskú hodnotu pre spracovateľský priemysel. Pilotné aplikácie spoločnosti SUPCON odhalili schopnosť systému Nyx hĺbkovo integrovať umelú inteligenciu a využívať riadiaci systém poháňaný GPU, ktorý ponúka funkcie ako automatické generovanie konfigurácie a AI-PID. Vďaka tomu je možné predvídanie údajov a adaptívne riadenie, čím sa zvyšuje prevádzková efektívnosť a otvára nová éra AI v oblasti riadenia a produktivita sa uvoľňuje.

Posilnenie priemyselnej inteligencie, využitie nekonečných možností. V posledných rokoch spoločnosť SUPCON aktívne skúma integráciu a aplikáciu AI aj ďalších pokročilých technológií v spracovateľskom priemysle. Zavedenie systému Nyx prináša nielen významný skok pre spoločnosť SUPCON v oblasti inteligentného riadenia, ale tiež vytvára katalyzátor priemyselnej transformácie. Uprostred rýchlych technologických a priemyselných aktualizácií SUPCON dychtivo pozýva ďalších partnerov ekosystému, aby sa pridali k tejto prelomovej revolúcii. Spoločne vedieme priemysel k inteligentnejšej, efektívnejšej a ekologickejšej budúcnosti.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring