OTS: Riešenia v oblasti zelenej energie od Shanghai ...

TASR, 15. mája 2024 11:22

OTS: Riešenia v oblasti zelenej energie od Shanghai Electric prichádzajú na výstavu China Brand Day Expo a vytvárajú krajinu pretvorenú technológiou čistej energie

V súlade s témou Expo „Čínske značky, zdieľané globálne" spoločnosť predstavuje integrované riešenia pre energetické a priemyselné zariadenia so zameraním na nízkouhlíkové prístupy

Šanghaj 15. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE: 601727) preniesla svoju zelenú energiu a systematické priemyselné riešenia do centra pozornosti China Brand Day 2024, ôsmeho ročníka veľkolepej výstavy, ktorá sa konala v Šanghaji od 10. do 14. mája. Vystavené riešenia ukazujú nedávne prínosy spoločnosti Shanghai Electric k rozvoju čistej energie s jej prevratnými technológiami, ktoré riešia regionálne potreby a rozvíjajú víziu ekologickejšej Číny poháňanej nízkouhlíkovou inováciou navrhnutou tak, aby pomohla krajine urýchliť smerovanie k cieľu s nulovými emisiami uhlíka.

Téma výstavy spoločnosti Shanghai Electric, rozdelená do štyroch oblastí, ktoré pokrývajú príbeh značky, technologické inovácie, zelenú energiu a iniciatívu Jedno pásmo, jedna cesta (Belt and Road Initiative), vykresľuje obraz budúcnosti, v ktorej ľudia, priemysel a príroda prosperujú v harmónii, ako aj vyhliadky na udržateľný pokrok a prosperitu poháňané novou kvalitou výrobných síl, novou rozvojovou filozofiou Číny navrhnutou vládou, aby viedla novú kapitolu hospodárskeho rastu.

Nový plán pre ekologický a nízkouhlíkový rozvoj V rámci podstaty príbehu značky spoločnosť Shanghai Electric kreatívne vykreslila čisté energetické a priemyselné projekty v sviežej a pokojnej krajine. Vizualizácia, inšpirovaná čínskym tradičným obrazom „Tisíc míľ hôr a riek", ktorý sa datuje do 12. storočia, poskytuje návštevníkom nielen pohľad na víziu, kde všetky odvetvia môžu ťažiť z nízkouhlíkovej technológie, ale tiež zdôrazňuje ambíciu spoločnosti Shanghai Electric prevziať vedúcu úlohu v globálnej transformácii energie.

Technologická inovácia: opora výroby s vysokou kvalitou Spoločnosť Shanghai Electric vyzdvihla svoju technologickú zdatnosť a predviedla svoje riešenia a produkty, ktoré posúvajú výrobu na novú úroveň, čím podčiarkla neúnavnú snahu spoločnosti o technologické inovácie. Medzi prezentovanými inováciami sú:

• Jadrové zariadenie má tlakovú nádobu reaktora, ktorá pri naplnení vodou váži 1 300 ton.

• Vysoko presné kompozitné brúsne centrum, ktoré sa môže pochváliť presnosťou brúsenia 0,0004 mm.

• Keramická dlažba odolná voči vysokým teplotám, ktorá odolá teplotám takmer 1 400 °C.

• Kováčska dielňa vo veternom tuneli na výrobu materiálu s 9 % obsahom niklu, ktorá môže fungovať pri extrémne nízkej teplote až -196 °C.

Zelená energia: podpora udržateľného priemyselného reťazca Pod hlavičkou „Zelená energia" spoločnosť Shanghai Electric predstavila svoj systém doplnkového skladovania vyrobenej elektrickej energie z vetra, zo solárnych článkov a vodíka a integrované riešenie na skladovanie vyrobenej elektrickej energie zo zdrojovej siete a záťaže, pričom predstavila svoje energetické systémy novej generácie a komplexné priemyselné parky s nulovými emisiami uhlíka, ktoré poháňajú regióny po celom svete. Spoločnosť vyzdvihla systém riadenia energie (Energy Management System – EMS), ktorý bol nasadený v mnohých projektoch na celom svete, spolu s jeho základným systémom a zariadením na riadenú jadrovú syntézu, ktoré sú na poprednom mieste na čínskom trhu.

Čínske značky, zdieľané globálne

Spoločnosť Shanghai Electric sa podelila o príbeh spoločnosti v oblasti urýchľovania rozvoja čistej energie v spolupráci so svojimi globálnymi partnermi prostredníctvom interaktívnej obrazovky, ktorá živo ilustruje plán na vybudovanie ekologickejšieho a udržateľnejšieho zajtrajška. Ku koncu minulého roka bolo v 35 krajinách a teritóriách zriadených viac ako 140 zahraničných pobočiek Shanghai Electric, ktoré realizujú viac ako 100 projektov pokrývajúcich tepelnú energiu, fotovoltiku, jadrovú energiu, skladovanie energie, energetický odpad, spaľovacie motory a energiu z uhlia. Spoločnosť Shanghai Electric svojimi inovatívnymi riešeniami pomáha generovať celkovo 1,2 bilióna kWh elektrickej energie a znižovať emisie uhlíka o 35 miliónov ton.

Pri pohľade na počiatok novej éry poháňanej čistou energiou je spoločnosť Shanghai Electric pripravená stáť na čele a sústrediť sa na ekologické, nízkouhlíkové a digitálne transformácie s cieľom rozšíriť svoje podnikanie a pomôcť Číne a ďalším krajinám pri dosahovaní nízkouhlíkových ambícií. Ako líder v oblasti nových energetických zariadení a kľúčový hráč v automatizácii špičkových zariadení spoločnosť Shanghai Electric neustále skúma hranice inovácií, aby otvorila nové možnosti v rámci priemyselného ekosystému.

Viac informácií o spoločnosti Shanghai Electric nájdete na stránke https://www.shanghai-electric.com/group_en/.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2410829/2024_05_05_18_04_23.mp4

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2346204/Shanghai_Electric_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring