OTS: Riešenie Huawei FTTO získalo na fóre BBWF 2023 ...

TASR, 30. októbra 2023 9:36

OTS: Riešenie Huawei FTTO získalo na fóre BBWF 2023 ocenenie za výnimočné využitie POL Use Case Award

Paríž, 30. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na veľtrhu Broadband World Forum (BBWF) 2023 zvíťazilo riešenie Huawei FTTO (Fiber To The Office) za výnimočné využitie POL Use Case Award, čo svedčí o tom, ako dobre bolo riešenie Huawei prijaté v odvetví pasívnej optiky LAN (POL).

Keďže uhlíkovej neutralite sa celosvetovo venuje čoraz viac pozornosti, optické vlákno v medenom vlákne sa stáva ideálnou voľbou pre siete v podnikových areáloch. V súčasnosti sa všeobecne uznáva, že plne optické podnikové siete sú základom pre budovanie inteligentných sietí. Ako líder na trhu s plne optickými podnikovými sieťami uviedla spoločnosť Huawei v roku 2018 riešenie FTTO. Toto riešenie rozširuje optické vlákna z miestností s veľmi nízkym napätím (ELV) do každej miestnosti, pracovnej plochy a zariadenia, čím umožňuje, aby jedna optická sieť prenášala všetky aplikácie v areáli.

Huawei predstavila na CONNECT 2023 riešenie FTTO 2.0 pre podnikové konfigurácie. Toto riešenie, ktoré sa opiera o kľúčové technológie XGS-PON Pro a Wi-Fi 7, realizuje 12,5 G/25 G do miestností, 2,5G/10 G do prístupových bodov (AP) a 2,5 G do stolových počítačov. V porovnaní s pôvodným riešením FTTO má FTTO 2.0 výrazné zlepšenie výkonu aj funkcií. Vyznačuje sa napríklad mimoriadne širokopásmovou a zjednodušenou architektúrou, ako aj vysokou kvalitou a energetickou účinnosťou, čím plne spĺňa požiadavky priemyselných zákazníkov na budovanie ekologických podnikových sietí 10G. Na kongrese Mobilný svet (Mobile World Congress) 2023 predstavila spoločnosť Huawei prvý prototyp zariadenia 50G POL v tomto odvetví.

Riešenie FTTO spoločnosti Huawei sa vo veľkom rozsahu komerčne využíva na celom svete. Doteraz si riešenie Huawei FTTO, ktoré pokrýva odvetvia ako vzdelávanie, zdravotníctvo a pohostinstvo, vybralo už viac ako 6 000 podnikových zákazníkov. Podľa správy spoločnosti IDC o čínskom trhu POL 2022 H2 sa podiel spoločnosti Huaweina trhu s POL v Číne umiestnil na 1. mieste už štyri roky po sebe.

Gu Yunbo, prezident podnikovej optickej domény produktovej rady Huawei Optical Business, povedal: „Huawei sa zaviazal poskytovať najpokročilejšie a ekologické sieťové riešenia a produkty pre optické siete pre globálnych podnikových zákazníkov. Toto ocenenie, ktoré získalo riešenie FTTO od spoločnosti Huawei, je nielen dôkazom vynikajúcej kvality riešenia, ale aj dôkazom inovačnej sily a vedúceho postavenia spoločnosti Huawei na trhu v oblasti optických podnikových sietí. V budúcnosti bude Huawei pokračovať v spolupráci so zákazníkmi a partnermi s cieľom podporiť komerčné nasadenie zelených optických sietí 10 G s viacerými inovatívnymi technológiami".

Ďalšie informácie o riešení Huawei FTTO nájdete na adrese: https://e.huawei.com/en/solutions/enterprise-optical-network/campus-optix

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2259381/image_986294_24274079.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring