OTS: Riešenie rozšírenej reality spoločnosti Honeywell ...

TASR, 29. novembra 2023 10:04

OTS: Riešenie rozšírenej reality spoločnosti Honeywell pomáha pripraviť pôdu pre bezproblémové nakupovanie počas sviatkov

• Riešenie poskytuje podnikom najmodernejšiu technológiu na zefektívnenie prevádzky, zvýšenie produktivity pracovníkov a zabezpečenie bezproblémových nákupných možností

Charlotte 29. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - S vrcholiacou nákupnou sezónou sú čoraz dôležitejšie riešenia, ktoré zvyšujú spokojnosť zákazníkov a pomáhajú urýchliť ich rozhodovanie. S cieľom optimalizovať maloobchodné podniky a ich efektivitu spoločnosť Honeywell (Nasdaq: HON) dnes oznámila najnovšiu verziu svojho výkonného softvéru na dekódovanie čiarových kódov SwiftDecoder™, ktorý je navrhnutý tak, aby uľahčil nakupovanie a pomohol zabezpečiť bezproblémový chod maloobchodných prevádzok.

Softvér SwiftDecoder, ktorý používajú každý deň spoločnosti na celom svete na skenovanie miliónov čiarových kódov, premieňa zariadenia s fotoaparátom na efektívne snímače čiarových kódov a umožňuje rýchle a presné snímanie údajov. Maloobchodníkom umožňuje bezproblémovú integráciu softvérových doplnkov rozšírenej reality do aplikácií pre zamestnancov predajní aj pre zákazníkov. Táto integrácia zvyšuje produktivitu tým, že umožňuje skenovanie regálových štítkov a vizuálne prekrytie grafiky a informácií na obrazovke. Je to výhodné pre pracovníkov predajní, ktorí spravujú zásoby a zabezpečujú presnosť cenoviek, ako aj pre zákazníkov, ktorí hľadajú propagačné a nutričné údaje, čo pomáha zabezpečiť bezproblémové služby pri pokladni.

„Softvér SwiftDecoder umožňuje maloobchodníkom vytvárať inovatívne aplikácie, ktoré revolučným spôsobom menia cestu k zákazníkovi," povedal David Barker, prezident pre služby a riešenia v oblasti produktivity (Productivity Solutions and Services) spoločnosti Honeywell. „Rýchle a bezproblémové platby nielen zvyšujú spokojnosť zákazníkov, ale tiež zvyšujú efektivitu prevádzky, vďaka čomu môžu podniky priniesť zákazníkom lepší zážitok pri nakupovaní. Vďaka technológii spoločnosti Honeywell sa partnerom aj zákazníkom poskytujú presné informácie o produktoch v reálnom čase, čo vedie k vyššej kvalite interakcie so zákazníkmi. Táto konvergencia technológií a posilnenia postavenia spotrebiteľa pomáha meniť podobu maloobchodu a sľubuje budúcnosť, v ktorej sa novým štandardom stane efektívne a pohodlné bezproblémové nakupovanie."

S blížiacim sa vrcholom nákupnej sezóny budú riešenia zvyšujúce spokojnosť zákazníkov a urýchľujúce rozhodovanie nakupujúcich kľúčové. Vďaka možnostiam nákupu, ako je „klikni a vyzdvihni", a inovatívnym možnostiam, ako je „nakúpiť a odísť", keď môžu spotrebitelia uskutočniť nákup v obchode bez kontaktu so zamestnancom, predstavuje prijatie softvéru SwiftDecoder príležitosť na vytvorenie jedinečných nákupných zážitkov, kvôli ktorým sa budú spotrebitelia vracať späť. Prieskumná spoločnosť Gartner uviedla, že spokojnosť zákazníkov ovplyvňuje lojalitu až na 66 %, je dôležitejšia ako cena a značka dohromady, a 94 % spotrebiteľov s pozitívnou skúsenosťou nakúpi s najväčšou pravdepodobnosťou aj v budúcnosti.

Skrátenie času čakania pri pokladni znamená, že za kratší čas možno obslúžiť viac zákazníkov, čo môže zvýšiť celkový potenciál predaja v obchode. Táto technológia môže tiež uľahčiť lepšie riadenie zásob tým, že poskytuje údaje o obľúbenosti a dostupnosti produktov v reálnom čase, čím pomáha podnikom prijímať informovanejšie rozhodnutia o skladovaní.

Pokročilé algoritmy softvéru SwiftDecoder na spracovanie obrazu sa dajú použiť v mnohých rôznych zariadeniach vrátane mobilných telefónov, tabletov, počítačov, prenosných skenerov, dronov a kioskov pre rôzne maloobchodné a logistické aplikácie.

Spoločnosť Honeywell je priekopníkom v oblasti skenovania čiarových kódov. Od vynálezu najrozšírenejšieho čiarového kódu v maloobchode, výrobe a zdravotníctve (kód 39) až po vynález čiarového kódu používaného na odbavovanie cestujúcich v leteckej a železničnej doprave (Aztec 2D) pomáha spoločnosť organizáciám prinášať efektívnosť, zvyšovať produktivitu a zlepšovať spokojnosť zákazníkov. Spoločnosť pokračuje v spolupráci s podnikmi na celom svete s cieľom poskytovať nové technológie, ktoré pomáhajú transformovať základné obchodné procesy. Viac informácií o maloobchodných riešeniach Honeywell nájdete na stránke sps.honeywell.com.

Honeywell je integrovaná prevádzková spoločnosť slúžiaca širokému spektru priemyselných odvetví a geografických oblastí po celom svete. Naše podnikanie je v súlade s tromi silnými megatrendmi – automatizáciou, budúcnosťou letectva a energetickou transformáciou, ktoré podporuje náš operačný systém Honeywell Accelerator a integrovaná softvérová platforma Honeywell Connected Enterprise. Ako dôveryhodný partner pomáhame organizáciám riešiť najťažšie a najkomplexnejšie výzvy na svete a poskytujeme realizovateľné riešenia a inovácie, ktoré pomáhajú urobiť svet inteligentnejším, bezpečnejším a udržateľnejším. Ďalšie novinky a informácie o spoločnosti Honeywell nájdete na adrese www.honeywell.com/newsroom.

KONTAKT:

Whitney Ellis

whitney.ellis@honeywell.com

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/276137/4425353/honeywell_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring