OTS: Riešenie spoločnosti Beny pre fotovoltaiku ...

TASR, 21. marca 2024 11:48

OTS: Riešenie spoločnosti Beny pre fotovoltaiku s jednosmerným prúdom pomáha pri transformácii energetiky v Českej republike

Brno 21. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na výstave AMPER 2024 predstavil popredný poskytovateľ energetických riešení Beny svoje najnovšie priemyselné a komerčné systémy skladovania energie a riešenia prenosu a distribúcie jednosmerného prúdu pre stredné až veľké fotovoltaické (FV) elektrárne. Táto inovatívna séria riešení je v súlade s aktuálnymi trendmi v oblasti skladovania energie a fotovoltaiky a znovu potvrdzuje vedúce postavenie spoločnosti Beny v odvetví obnoviteľných zdrojov energie.

Ak máte záujem o viac informácií, navštívte stránku www.beny.com alebo sa obráťte na: info@beny.com.

Vedúce postavenie v sektore komerčného uskladňovania energie Beny využíva príležitosť na prezentáciu svojich najnovších komerčných systémov skladovania energie. Ich dizajn „všetko v jednom" integruje viacero komponentov, takže zjednodušuje štruktúru systému. Prefabrikovaná konštrukcia kabíny ponúka flexibilné a pohodlné nasadenie a pokročilý systém požiarnej ochrany, zatiaľ čo inteligentné systémy regulácie teploty (chladenie vzduchom alebo kvapalinou) zabezpečujú efektívnu prevádzku systému. Systém riadenia energie nepretržite monitoruje stav systému, presne identifikuje bezpečnostné riziká a zmierňuje závažné incidenty. Systém tiež zahŕňa funkcie, ako je vykrývanie spotreby v špičke (peak shaving), núdzové záložné napájanie, vyvažovanie siete a viacúrovňová paralelná prevádzka, vďaka čomu je vhodný pre rôzne aplikácie vrátane fotovoltaických elektrární. Komerčné riešenia skladovania energie spoločnosti Beny majú za cieľ pomôcť podnikom zvýšiť efektívnosť využívania energie, optimalizovať spotrebu a znížiť závislosť od energetických sietí. „Tieto technológie ponúkajú našim podnikom konkurencieschopnejšie a pokročilejšie energetické riešenia," vyjadrili sa účastníci výstavy.

Zaistenie bezpečnosti fotovoltaického systému

Spoločnosť Beny tiež predstavila pokročilé riešenia prenosu a distribúcie jednosmerného prúdu prispôsobené pre stredne veľké až veľké fotovoltaické elektrárne. Na riešenie potenciálnych problémov za rôznych podmienok ponúka spoločnosť Beny špičkové produkty, ako sú kombinačné boxy, ističe jednosmerného prúdu, prepäťové ochrany a izolátory jednosmerného prúdu, ktoré zvládnu nadprúd, skraty, prepätia a ďalšie výzvy, čím zabezpečia stabilnú prevádzku systému a efektívny energetický výkon. Vzhľadom na to, že aplikácia fotovoltaických systémov sa naďalej rozširuje, je čoraz jasnejšia nevyhnutnosť ochranných komponentov. Prezentácia spoločnosti Beny vzbudila záujem odborníkov z odvetvia, ktorí ocenili neustálu inováciu v tejto oblasti.

Prispôsobenie sa vývojovému trendu

Pán Jundan Wang, generálny riaditeľ Beny, uviedol: „Máme radosť, že sa môžeme zúčastniť výstavy AMPER 2024, kde predstavíme naše najnovšie energetické riešenia odborníkom a podnikateľom z odvetvia. Uvedenie týchto riešení je proaktívnou reakciou na súčasné trendy v oblasti uskladňovania energie a fotovoltaiky."

Počas celej výstavy sa tím odborníkov Beny zapojil do rozsiahlych diskusií s účastníkmi, pričom získal pozitívnu spätnú väzbu a otázky. Spoločnosť bude naďalej pracovať na inováciách v technológii obnoviteľných zdrojov energie a ponúkať zákazníkom pokročilejšie energetické riešenia.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring