OTS: Robert Fico o diaľniciach opäť len klame a klame

TASR, 2. októbra 2013 16:18

Bratislava 2. októbra (TASR-OTS) - Premiér Robert Fico na tlačovej besede v Košiciach opäť potvrdil, že osobné invektívy a klamstvá sú mu blízke. On už vo svojom prvom vládnom období vytýčil sľub spojenia BA - KE v roku 2010! Samozrejme, že nič nesplnil a namiesto toho zanechal mnohonásobne predražené, protiústavné a podvodom pripravené rozhodnutia o dvoch balíkoch PPP projektov v rozsahu 105 km za takmer 17 (!!) mld. € v splátkach na 30 rokov.

Minister J. Figeľ mal toľko odvahy a zodpovednosti, že tieto pre občanov a Slovensko nevýhodné megakšefty zrušil a začal nové súťaže a výstavbu diaľnice D1 cez eurofondy. Dnes sa stavia pri Levoči, Martine, Prešove a pri Košiciach prakticky len to, čo bolo zahájené vďaka rozhodnutiam J. Figeľa.

Vyjadrenia Roberta Fica potvrdzujú, že je pre neschopnosť svojej vlády a ministrov Počiatka a Vážneho nervózny a uchyľuje sa ku klamstvu a osočovaniu. Predseda KDH Ján Figeľ je kedykoľvek pripravený na verejnú diskusiu s predsedom Smeru R. Ficom o diaľniciach a modernizácii Slovenska, bez populizmu, na báze argumentov.

Martin Krajčovič komunikačné oddelenie KDH

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring