OTS: Robertshaw oznamuje zatvorenie závodu na Slovensku v Trnave ...

TASR, včera 13:32

OTS: Robertshaw oznamuje zatvorenie závodu na Slovensku v Trnave, aktíva závodu sú k dispozícii na predaj

Trnava 2. júla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Robertshaw dnes oznámila zatvorenie svojho výrobného závodu v Trnave, Slovensko. Uzavretie sa očakáva do konca decembra 2024.

Rozhodnutie o zatvorení trnavského závodu nasleduje po období výrazného zhoršenia príjmov v posledných rokoch. Dopyt zákazníkov po súčasných produktoch Trnavy neustále klesá a snahy o získanie nových zákazníkov alebo objemu výroby boli neúspešné.

Dôležité zdôrazniť: toto zatvorenie je oddelené od prebiehajúceho procesu reštrukturalizácie dlhu podľa kapitoly 11 v súvislosti s prevádzkami spoločnosti Robertshaw v USA.

Riadené ukončenie a podpora pracovnej sily

Robertshaw sa zaväzuje k riadenému ukončeniu podnikania v Trnave. Tým sa zabezpečí splnenie objednávok existujúcich zákazníkov a niektorých konečných požiadaviek na nákup. Spoločnosť Robertshaw tak bude môcť zodpovedne podporovať svoju trnavskú pracovnú silu a pomôže zmierniť vplyv zatvorenia na jednotlivé osoby.

Spoločnosť vyjadruje úprimné uznanie za obrovský prínos svojich trnavských zamestnancov. Ich tvrdá práca, odbornosť a profesionalita počas mnohých rokov sú vysoko oceňované.

Aktíva závodu k dispozícii na akvizíciu

Spoločnosť Robertshaw je otvorená preskúmaniu všetkých možností týkajúcich sa trnavského závodu vrátane akvizície alebo využitia aktív. Spoločnosť víta diskusie so všetkými zainteresovanými stranami, najmä s tými v regióne, ktoré môžu mať záujem o získanie riadiaceho tímu, strojov alebo pracovnej sily.

Zamerať sa na umiestnenie miestnej pracovnej sily

Aj keď je zatvorenie potrebné, spoločnosť Robertshaw je odhodlaná usilovne pracovať na umiestnení svojich trnavských zamestnancov na nové pozície. Spoločnosť bude aktívne prepájať týchto vysokokvalifikovaných jednotlivcov s požiadavkami iných spoločností v regióne. To zahŕňa uľahčenie procesu prijímania do zamestnania pre určité skupiny s požadovanými zručnosťami.

Dostupné kompletné výrobné kapacity

Trnavský závod je vybavený všetkými štandardnými elektronickými procesmi a výrobnými kapacitami na montáž dosiek plošných spojov vrátane manuálnej montáže, testovania a plnohodnotnej výroby. Ide to veľmi užitočnú príležitosť pre akúkoľvek spoločnosť, ktorá hľadá dobre vybavené zariadenie a kvalifikovanú pracovnú silu.

O spoločnosti Robertshaw

Robertshaw je globálnym lídrom v oblasti dizajnu, inžinierstva a výroby riadiacich komponentov pre odvetvie spotrebičov. Spoločnosť Robertshaw dodáva moderné komponenty a systémy na reguláciu prietoku vody, plynu a iných kvapalín, ktoré pomáhajú vytvárať mimoriadne produkty zlepšujúce bezpečnosť, pohodlie, zdravie a spokojnosť.

V prípade akýchkoľvek otázok a požiadaviek sa obráťte na Miroslava Pittnera:

Miroslav Pittner

manažér závodu v Trnave

miroslav.pittner@robertshaw.com

+421 905220602

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2441986/Robertshaw_Brand_Architecture_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring