OTS: Rohde & Schwarz vyhrala súťaž o návrh pre budúcu Global Combat Ship

TASR, 12. septembra 2013 10:43

Rohde & Schwarz vyhrala súťaž o návrh pre budúcu Global Combat Ship (globálnu bojovú loď) Royal Navy (loďstva Jej veličenstva) označovanú ako Type 26

DSEi, LONDÝN, 11. september 2013/PRNewswire/ -- Spoločnosť Rohde & Schwarz UK Ltd bola po 12-mesačnej súťaži organizovanej BAE Systems vybraná ako preferovaný partner pri príprave návrhu integrovaného komunikačného systému pre budúcu Global Combat Ship (globálnu bojovú loď) Royal Navy (loďstva Jej veličenstva) označovanú ako Type 26.

Návrh Rohde & Schwarz pre Type 26 je popredným návrhom technológie a zahŕňa inovatívne systémy na skutočné zabezpečenie najmodernejšieho komunikačného systému. V kombinácii s overenou vysokou spoľahlivosťou dosiahne zníženie nákladov na životnosť vzhľadom na podporu a poskytne Royal Navy zlepšenú účinnosť zdrojov, vysokú dostupnosť systému a prevádzkový výkon.

Tento výberový proces vychádza z predchádzajúcich námorných úspechov Rohde & Schwarz v UK, ktoré zahŕňajú zabezpečenie komunikačných riešení na lietadlových lodiach Royal Navy triedy Queen Elizabeth, zahraničných hliadkových lodiach riečnej triedy a plavidlách kráľovskej flotily Auxiliary Bay Class.

V medzinárodnej aréne a bez obmedzenia dodáva Austrálii bojové raketové torpédoborce typu Hobart, holandskému Royal Dutch Navy dodáva fregaty typu LCF a operačné platformy LPD a Španielsku pre Spanish Navy dodáva fregaty triedy F100 a LPD, pričom všetky využívajú komunikačné riešenia od spoločnosti Rohde & Schwarz.

Kontakt na médiá:

Európa (ústredie): Katrin Wehle, Phone: +49-89-4129-11378, Fax: +49-89-4129-13208, E-mail: press@rohde-schwarz.com, http://www.press.rohde-schwarz.com

Zdroj: Rohde & Schwarz

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring