OTS: Rolls-Royce Power Systems a CATL ohlasujú strategickú spoluprácu pre...

TASR, 21. júna 2024 7:58

OTS: Rolls-Royce Power Systems a CATL ohlasujú strategickú spoluprácu pre produktový rad TENER

Mníchov 21. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosti Rolls-Royce Power Systems (RRPS) a CATL s nadšením oznamujú uzavretie strategickej spolupráce, ktorá prinesie produktový rad TENER na trhy EÚ a Spojeného kráľovstva. Tento prevratný produkt je navrhnutý s ohľadom na bezpečnosť, zvyšovanie životnosti, účinnosti a dostupnosti. Podľa konkrétneho produktového radu a spôsobu použitia zákazníkom možno očakávať životnosť nového produktu TENER až 5 rokov bez degradácie. Spoločnosť RRPS začala ponúkať produkty TENER ako súčasť svojho riešenia mtu EnergyPack QG. Obe spoločnosti si vzájomne vybudovali blízky vzťah na integrácii produktov TENER do plnohodnotných projektov EPC na kľúč s komplexnou servisnou údržbou.

Systémy uskladnenia energie v sieti umožňujú integráciu variabilných obnoviteľných zdrojov energie do siete, pričom zároveň zvyšujú stabilitu a spoľahlivosť siete. Vďaka plne integrovanému riešeniu bude môcť zákazník vykonávať najnovšie dostupné služby v oblasti siete a obchodovania v rámci sietí Spojeného kráľovstva a EÚ, v ktorých prebieha rýchla modernizácia. Riešenie pomôže urýchliť energetickú transformáciu a vybudovať udržateľnejšiu energetickú infraštruktúru.

Koncom minulého roka podpísali RRPS a CATL dlhodobú dodávateľskú dohodu, ktorá zahŕňa viac ako 10 GWh obchodnej spolupráce. Dohoda posilňuje obchodné vzťahy medzi oboma spoločnosťami a pomáha uľahčiť rast na trhoch EÚ a Spojeného kráľovstva. Oddanosť oboch spoločností technológiám, kvalite, bezpečnosti a včasným dodávkam prináša zákazníkom väčšiu bezpečnosť investícií. Partnerstvo pokrýva aj inovácie inteligentných produktov, ako je inteligentné riešenie automatizácie mtu EnergetIQ značky RRPS a jeho digitálna platforma mtu Go! s inteligentnou diagnostickou platformou od CATL a BMS. Vďaka partnerstvám dokážu obidve spoločnosti realizovať rozsiahle a komplexné projekty. Obe spoločnosti úspešne realizovali v EÚ rôzne projekty s produktovým radom EnerOne a majú v EÚ uzavreté zmluvy na viaceré projekty na produktový rad EnerC +.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2442941/CATL.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring