OTS: Ronaldo, Ronaldinho a Agüero volajú Erlinga Haalanda ...

TASR, 20. mája 2024 10:08

OTS: Ronaldo, Ronaldinho a Agüero volajú Erlinga Haalanda po tom, čo sa stáva postavou hry Clash of Clans

• Nórska futbalová superstar bola vyhlásená za postavu barbarského kráľa v hre Clash of Clans, jednej z najpopulárnejších mobilných hier na svete s viac ako dvoma miliardami stiahnutí

• Legendárni futbalisti však na svojich sociálnych kanáloch zverejnili videozáznamy s jemne ironickými reakciami, v ktorých tvrdia, že oni mali dostať hlavnú úlohu

• Fanúšikovia Haalanda sa môžu pozrieť na hru tu Helsinki, 20. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Futbalové legendy Ronaldo, Ronaldinho a Sergio Agüero samopašne online zavolali hviezdnemu útočníkovi Erlingovi Haalandovi a vyjadrili svoju frustráciu nad jeho novou veľkou zmluvou s videohrou Clash of Clans (Súboj klanov) od Supercell.

Nórsky útočník sa stal slávnou postavou „barbarského kráľa" v populárnej mobilnej hre, ale legendárni Brazílčania a Argentínčan tvrdia, že dohoda mala byť ich – pretože ich postavy by tam lepšie pasovali.

Ronaldo, trojnásobný hráč FIFA roka a dvojnásobný víťaz Ballon d'Or, povedal: „Nemôžem uveriť, že Erlinga Haalanda zaradili do Clash of Clans. Som Ronaldo Prvý! Nikto nebúra obranu tak ako Ronaldo Prvý."

Ronaldinho, kolega zo Svetového pohára a víťaz Ballon d'Or, sa pripojil k akcii tým, že povedal: „Viem, že už majú v Clash of Clans čarodejníka, ale s futbalovou loptou na nohe robím lepšie kúzla."

Zatiaľ čo Sergio Agüero, legenda Premier League a argentínskeho národného tímu, povedal: „Všetko, čo robím, robí aj on, či už ide o lámanie rekordov alebo hranie videohier. A teraz je v hre? Dajte mi pokoj!"

Všetci traja uviedli, že mali byť tvárou novej kampane hry Clash of Clans, ktorá zaznamenala prudký nárast sťahovania po zapojení Nóra. Clash of Clans a Haaland nedávno rozbehli nové partnerstvo s epickým filmovým trailerom, doplneným o vlastný soundtrack Haalanda.

V reakcii na komentáre Erling Haaland povedal: „Títo chlapci sú všetci legendy a ja by som ich mal vo svojom klane kedykoľvek." Ak chcete zažiť akciu na tému Haaland v hre Clash of Clans, stiahnite si ju tu.

O spoločnosti Supercell

Supercell je herná spoločnosť so sídlom vo fínskych Helsinkách, s kanceláriami v San Franciscu, Soule a Šanghaji. Od svojho založenia v roku 2010 priniesla spoločnosť na svetový trh päť hier: Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale a Brawl Stars. Snom Supercell je vytvárať hry, ktoré bude čo najviac ľudí hrať roky a ktoré navždy ostanú v pamäti.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=wqKCOE-LmWY

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring