OTS: Rozširovanie horizontov: Turismo Andalucía a Huawei ...

TASR, 18. januára 2024 9:50

OTS: Rozširovanie horizontov: Turismo Andalucía a Huawei spájajú sily, aby prilákali čínskych turistov

Madrid 18. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Petal Ads, mobilná reklamná platforma spoločnosti Huawei, a Havas Spain spolupracujú s Radou pre cestovný ruch, kultúru a šport andalúzskej vlády (Turismo Andalucía), aby podporili cestovný ruch prúdiaci do tohto regiónu, ktorý je dynamickou dovolenkovou destináciou pre zahraničných turistov.

Spoločnosť Havas Spain nedávno vyhrala mediálny propagačný tender pre Turismo Andalucía v Ázii, pričom zvolenou platformou na zvýšenie povedomia o Andalúzii medzi čínskymi cestovateľmi a podporu zmysluplných hodnôt sa stane Petal Ads.

„Úspech spolupráce platformy Petal Ads s Turismo Andalucía, ktorá priblížila miliónom perspektívnych čínskych turistov nesmierne bohatú kultúru Španielska, odráža naše pevné odhodlanie ponúkať špičkové riešenia pre rast podnikania európskych značiek vďaka našej silnej pozícii na dynamickom čínskom trhu," uviedol Jaime Gonzalo, vice-prezident Huawei Mobile Services v Európe.

Význam Číny pre Turismo Andalucía

Pre Turismo Andalucía je prilákanie čínskych turistov zásadne dôležité. Keďže podľa prognóz čínskeho výskumného inštitútu pre zahraničný cestovný ruch sa 40 miliónov čínskych turistov chystalo vycestovať do zahraničia v druhej polovici roka 2023 a výnosy z turizmu dosiahli hodnotu 47 280 000 000 EUR1 k poslednému čínskemu Novému roku, pozícia Andalúzie ako jednej z troch popredných destinácií2 pre čínskych cestovateľov v Španielsku zdôrazňuje nesmierny význam rozvoja tohto trhu.

Petal Ads zvolená ako hlavná platforma na podporu Turismo Andalucía

Petal Ads bola vybraná ako hlavná mobilná reklamná platforma pre Turismo Andalucía, čím sa stáva strategickou voľbou pre prilákanie čínskych používateľov vďaka svojej schopnosti osloviť vysoko hodnotné čínske publikum a masívnemu dosahu.

Petal Ads, ktorú v Európe vedie špecializovaný tím, ponúka kompletný ekosystém a škálu efektívnych kanálov, kombinovaných s hlbokými znalosťami spoločnosti Huawei o čínskej kultúre a mentalite. Petal Ads dosiahla významné míľniky – získala 47,4 % podiel na trhu so skladacími smartfónmi, 25 % podiel na trhu s aktívnymi zariadeniami v Číne a pôsobivú 47 % používateľskú základňu v mestách prvej a druhej úrovne po celej Číne.

Tieto úspechy sa opierajú o neochvejnú lojalitu spotrebiteľov voči značke Huawei, ktorá poháňa Petal Ads na prvé miesto na trhu medzi zákazníkmi s vysokými výdavkami v Číne. Využitím vlastných rozmanitých kanálov v Číne vrátane pripojenej televízie (CTV) a mobilných zariadení zaisťuje Petal Ads značný počet zobrazení pri optimalizovaných nákladoch.

Stratégia, ktorú pre Turismo Andalucía uplatňuje platforma Petal Ads, je pôsobivá a účinná, pretože kombinuje úsilie v rámci viacerých kanálov a využíva rôzne formáty, vrátane videa. Tento prístup priniesol v priebehu dvoch týždňov 80 miliónov zobrazení, doplnených o mieru prekliknutí (CTR) 1-3 %.

„Andalúzia sa snaží umiestniť na popredných priečkach európskych destinácií pre čínskych turistov. Jej jedinečná identita a rozmanité atrakcie predstavujú výrazný trhový potenciál. Na prilákanie týchto zákazníkov a posilnenie celosvetového významu Andalúzie je nevyhnutné využiť prieskum trhu," povedal Lisardo Morán, generálny riaditeľ Turismo Andalucía.

Preklenutie priepasti

Petal Ads vyniká ako ideálna platforma pre európske podniky, najmä v oblasti cestovného ruchu, ktoré sa snažia preklenúť trhovú priepasť medzi Európou a Čínou. Jej hĺbková znalosť obidvoch trhov a rozsiahly ekosystém prinášajú jedinečnú výhodu, čím pomáha európskym spoločnostiam účinne prenikať do prekvitajúceho čínskeho turizmu a rásť spolu s ním.

O platforme Petal Ads

Petal Ads, mobilná reklamná platforma spoločnosti Huawei, spája vydavateľov, inzerentov a marketérov na celom svete. Vďaka viac ako 360 000 vydavateľom a širokej škále odvetví s viac ako 200 sektormi umožňuje agentúram a podnikom osloviť celosvetovo viac ako 730 miliónov nových zákazníkov.

Ak máte záujem o viac informácií, stiahnite si Petal Ads Playbook alebo navštívte stránku ads.huawei.com.

1 McKinsey & Company, 'Outlook for China Tourism 2023: Light at the End of the Tunnel,' [online]: https://www.mckinsey.com/industries/travel-logistics-and-infrastructure/our-insights/outlook-for-china-tourism-2023-light-at-the-end-of-the-tunnel 2 Spain's Tourist Office, 'China Market Executive Report - November 2023,' [online]:https://conocimiento.tourspain.es/export/sites/conocimiento/.content/Informes/ficha-ejecutiva/2023/noviembre/ficha-ejecutiva-china-noviembre-2023.pdf

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2319660/Huawei_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring