OTS: Rudolph Giuliani, Bart Schwartz a Joseph Rosetti informovali o založení...

TASR, 27. februára 2013 6:51

OTS: Rudolph Giuliani, Bart Schwartz a Joseph Rosetti informovali o založení spoločného podniku Giuliani SolutionPoint Global Services Cieľom spoločného podniku bude úplný súbor hodnotenia bezpečnosti a rizika spolu s realizačnými službami navrhnutými pre vlády, vládne agentúry a medzinárodné organizácie

NEW YORK 27. február (TASR-OTS))(PRNewswire)- Inštitúcie na celom svete, od vlád po medzinárodné organizácie, čelia zvýšeným hrozbám týkajúcim sa ich bezpečnosti, integrity a poskytovania základných vládnych služieb. Neadekvátne reakcie na tieto hrozby narúšajú dôveru verejnosti v tieto inštitúcie. Na vyriešenie tejto situácie založili spoločnosti Giuliani Security & Safety (GSS) a SolutionPoint International (SPI) spoločný podnik – Giuliani SolutionPoint Global Services (www.giulianisolutionpoint.com).

Spoločný podnik je kombináciou skúseností a talentu obidvoch spoločností na zabezpečenie kvalitného súboru služieb na riešenie výziev a hrozieb vrátane tých, ktoré sa týkajú bezpečnosti a rizika, ochrany hraníc a colných kontrol, protikorupčných opatrení a súvisiacich služieb pre zahraničné vlády i miestne samosprávy, ako aj orgány činné v trestnom konaní, mimovládne organizácie a medzinárodné organizácie. GSS a SPI predpokladajú, že medzi nových klientov spoločného podniku Giuliani SolutionPoint Global Services budú, okrem iného, patriť rozvojové krajiny, vyspelé vlády čeliace bezpečnostným výzvam, nadnárodné spoločnosti podnikajúce vo vysoko rizikových oblastiach, medzinárodné stavebné spoločnosti a medzinárodné športové organizácie.

"Od svojho založenia poskytol GSS konzultácie na vysokej úrovni na určenie riešení na mieru pre našich klientov na celom svete. S rastúcou pozornosťou týkajúcou sa konkrétnych hrozieb pre inštitúcie však ide o jedinečnú príležitosť skombinovať naše zručnosti a služby s SPI na poskytnutie vylepšeného a najúplnejšieho radu plánovacích a implementačných služieb dostupných na celom svete našim súčasným i budúcim klientom," povedal Rudolph W. Giuliani. "Skúsenosti SPI od ochrany našich jednotiek v Iraku a Afganistane spolu s vyspelými sledovacími zariadeniami po vlastníctvo popredného súkromného kriminologického laboratória DNA v Spojených štátoch amerických, jedinečnej vyšetrovacej, firemnej integrity a monitorovania a bezpečnostných možností infraštruktúry, sú pre nás obrovským zdrojom a poskytujú našim klientom výnimočné benefity."

"Zaslúžené uznanie a bezkonkurenčný úspech spoločného podniku GSS po celom svete je výnimočným benefitom z hľadiska plánov na medzinárodnú expanziu SPI a umožňuje nám zvyšovať úroveň služieb a hodnotu, ktorú sprostredkúvame klientom teraz i v budúcnosti," uviedol Bart M. Schwartz, predseda SPI.

"Ide o veľmi účinný spôsob expanzie globálneho dosahu a rastu pre tri prevádzkové spoločnosti GSS a SPI – Guidepost Solutions, Bode Technology a NSM, ktorý v konečnom dôsledku znamená schopnosť poskytovať našim klientom cenovo priaznivé služby a produkty," poznamenal Joe Rosetti, podpredseda SPI.

Dnes oznámená zmluva predstavuje novú úroveň spolupráce medzi dvoma firmami, ktorých lídri v minulosti spolupracovali na mnohých spoločných projektoch. P. Schwartz pôsobil ako vedúci kriminálnej divízie počas pôsobenia starostu Giulianiho, keď bol tento obhajcom Spojených štátov amerických pre Južný okres štátu New York.

Spoločnosti GSS (bezpečnosť a konzultácie) a SPI ako celok - Guidepost Solutions (ako infraštruktúra pre vyšetrovanie, súlad a bezpečnosť), Bode Technology (DNA) a NSM (sofistikovaná dozorná a vojenská podpora) – budú aj naďalej nezávisle pôsobiť v oblasti otázok, ktoré nepatria do rozsahu nového spoločného podniku.

Ďalšie informácie o Giuliani SolutionPoint Global Services môžete nájsť na adrese: www.giulianisolutionpoint.com. Ďalšie informácie o Giuliani Security & Safety môžete nájsť na adrese: www.giulianisecurity.com. Ďalšie informácie o SolutionPoint International a jej rodine spoločností môžete nájsť na adrese: www.solutionpoint-intl.com (SolutionPoint International) www.guidepostsolutions.com (Guidepost Solutions) www.bodetech.com (Bode Technology) www.nsmsurveillance.com (NSM Surveillance)

Kontakt: Don Hannaford, +1-703-981-7212, donald.hannaford@hadronmediagroup.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring