OTS: Runergy oslavuje úspešnú prezentáciu na veľtrhu Intersolar Europe 2024

TASR, 27. júna 2024 7:14

Mníchov 27. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Runergy, globálny líder v inováciách solárnej energie, nedávno uzavrel svoju účasť na výstave Intersolar Europe 2024, ktorá sa konala od 19. do 21. júna. Ako jedno z popredných podujatí v tomto odvetví ponúkol Intersolar Europe spoločnosti Runergy výnimočnú platformu na predstavenie svojich najnovších pokrokov a špičkových technológií globálnemu publiku.

Veľtrh Intersolar Europe 2024 predstavil najnovšie inovácie v oblasti solárnej energie, skladovania energie a elektrických vozidiel. Stánok Runergy sa stal ústrednou atrakciou a prilákal značný počet návštevníkov, vrátane inžinierov v oblasti solárnej energie, odborníkov z odvetvia, výskumníkov z renomovaných inštitútov pre energiu z obnoviteľných zdrojov a tvorcov vládnych predpisov. Tento významný záujem podčiarkol kľúčovú úlohu spoločnosti Runergy pri presadzovaní riešení v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov.

Počas podujatia odhalila spoločnosť Runergy svoju novú generáciu fotovoltických (PV) modulov typu N s technológiou ultra vysokoúčinných článkov. Produktový rad zahŕňal rôznorodú škálu modulov, od ľahkých, celočiernych modulov určených pre strešné systémy až po moduly s kapacitou viac ako 700 W prispôsobené pre rozsiahle inžinierske projekty. Na účastníci urobil obzvlášť veľký dojem modul DH144N9, ktorý sa môže pochváliť výkonom 615 W a účinnosťou konverzie 22,8 %, pričom je optimalizovaný pre náročné prostredia, ako je sneh, púšte a soľné planiny. Ďalej je tu modul DH108N12B, ideálny pre strechy, ktorý ponúka výkon 445 W, čo zaisťuje vysokú návratnosť a kratšie investičné cykly pre majiteľov domov.

Účasť Runergy na Intersolar Europe 2024 priniesla niekoľko kľúčových úspechov. Prezentovali sa najnovšie produkty spoločnosti v oblasti modulov typu N s priemernou účinnosťou premeny energie presahujúcou 23 %, čo dokazuje výrazné zlepšenie stability a spoľahlivosti. Počas výstavy získali vysokoúčinné modulové produkty Runergy viaceré certifikácie od medzinárodných autoritatívnych certifikačných agentúr. Patrí k nim certifikát IEC 62892 o rozšírenom cyklickom tepelnom testovaní, certifikát IEC TS 63126 o prevádzke pri vysokých teplotách a certifikát IEC TS 62782 o cyklickom (dynamickom) mechanickom zaťažení vydaný TÜV Nord. Modulové produkty Runergy navyše získali prestížny titul „Top Performer" od nezávislého skúšobného laboratória Kiwa PVEL.

Súčasťou podujatia bolo aj podrobné predstavenie spoločnosti Runergy, v rámci ktorého účastníci získali cenné poznatky o súčasnej pozícii spoločnosti na trhu, stratégiách rastu a prebiehajúcich výskumných a vývojových iniciatívach. Toto interaktívne stretnutie podporilo hlbšie pochopenie technologického pokroku a budúcich plánov Runergy.

Výrazná účasť spoločnosti Runergy na Intersolar Europe 2024 dokazuje jej odhodlanie poskytovať spoľahlivé, vysokokvalitné a nákladovo efektívne solárne riešenia zákazníkom po celom svete. Spoločnosť bude naďalej spolupracovať s partnermi, inovovať a využívať technológie na zlepšenie svojich produktov, uspokojovať potreby rôzneho uplatnenia a prispievať k udržateľnému rozvoju.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=_6NxR6jh_Kk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring