OTS: Samit Huawei Network 2023 (Európa): Inovácie sa ...

TASR, 30. októbra 2023 9:26

OTS: Samit Huawei Network 2023 (Európa): Inovácie sa nikdy nezastavia, urýchlenie inteligentnej transformácie naprieč odvetviami v Európe

Mníchov 30. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Európska zastávka konferencie Huawei Network Summit (HNS) 2023 sa úspešne konala v nemeckom Mníchove a prilákala viac ako 500 partnerov a zákazníkov z viac ako 30 krajín vrátane Nemecka, Francúzska, Talianska, Švajčiarska, Španielska a Portugalska. Účastníci z rôznych priemyselných odvetví sa oboznámili s inováciami v oblasti dátových komunikačných technológií spoločnosti Huawei a skúmali, ako využiť technologické inovácie na urýchlenie digitálnej a inteligentnej transformácie podnikov a ako spoločne vytvárať nové hodnoty v Európe.

Na samite HNS vystúpil prezident produktového radu dátovej komunikácie spoločnosti Huawei Leon Wang s hlavným prejavom s názvom „Inovácie sa nikdy nezastavia", v ktorom objasnil, ako posúva inteligentné riešenie cloudovej siete (Intelligent Cloud-Network Solution) spoločnosti Huawei kvalitu siete na novú úroveň. Huawei konkrétne ďalej vylepšuje svoje riešenia ako CloudCampus, CloudFabric a CloudWAN z pohľadu skúseností, inteligencie a konvergencie. Spoločnosť Huawei okrem toho predstavila veľa prelomových produktov vrátane aplikácií Wi-Fi 7 pre všetky scenáre, CloudEngine S8700 (vysokokvalitný podnikový prepínač), inteligentných počítačových prepínačov CloudEngine 16800 série 800GE, NetEngine 8000 F8 (konvergovaný transportný smerovač), a digitálnej sieťovej mapy na báze iMaster NCE. Všetky tieto ponuky umožňujú sieťam využívať inovácie a zrýchliť digitálnu produktivitu.

Ako sa digitálna transformácia rozbieha, zákazníci v rôznych odvetviach vzniesli nové požiadavky a výzvy na dátové komunikačné siete. Spoločnosť Huawei v reakcii na to neustále inovuje a modernizuje svoje inteligentné riešenia cloudovej siete z hľadiska skúseností, inteligencie a konvergencie a úzko spolupracuje s partnermi na celom svete, aby pomohla zákazníkom vybudovať špičkové sieťové infraštruktúry.

Vincent Liu, prezident marketingu a predaja pre globálne riešenia podnikových sietí spoločnosti Huawei, predstavil na samite HNSnajnovší pokrok a úspechy IP Klubu za posledný rok a potom odovzdal ocenenia vynikajúcim diamantovým členom.

IP klub je platforma pre vzájomnú komunikáciu v oblasti duševného vlastníctva, ktorú iniciovala spoločnosť Huawei. Podľa Vincenta Liu spoločnosť Huawei posilní činnosť IP Clubu a pripraví členom IP Clubu rôznorodé aktivity určené len pre členov, ako sú osobné technické workshopy, osobné stretnutia s odborníkmi z odvetvia, karneval IP Clubu a partnerská interakcia v rámci online komunity. K dnešnému dňu Huawei združuje viac ako 3 000 členov IP Clubu na celom svete.

Ako popredný poskytovateľ produktov a riešení pre dátovú komunikáciu bude Huawei pokračovať v spájaní síl s partnermi s cieľom neustále skúmať inovácie v oblasti digitálnej transformácie priemyslu. Vďaka tomu bude Huawei poskytovať najlepšie riešenia vo svojej triede pre zákazníkov z rôznych odvetví.

Kontakt

hwebgcomms@huawei.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2259465/image_986294_36535767.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2259466/image_986294_36535966.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring