OTS: Samostatná volebná miestnosť pre jeden byt v Rači

TASR, 25. septembra 2023 8:30

Bratislava 25. septembra (TASR/OTS) - Viac ako 2000 ľudí s trvalým pobytom v byte na Karpatskom námestí 10A v Rači bude mať svoju vlastnú volebnú miestnosť na ZŠ Tbiliská 4. Adresa je známa ako virtuálne sídlo pre ľudí, ktorí potrebujú trvalý pobyt alebo virtuálne sídlo.

Zákon č. 180/2024 Z.z. stanovuje, že volebný okrsok by mal zahŕňať najviac tisíc voličov, avšak v tomto okrsku sa presiahol ich odporúčaný počet, čo spôsobilo problémy pri sčítavaní hlasov.

Starosta Rače, Mgr. Michal Drotován, uviedol, že tak veľký okrsok by nemal byť, preto boli okrsky rozdelené.

MojeSidlo.sk, poskytovateľ virtuálnych sídiel, bude mať preto samostatnú volebnú miestnosť, čo je považované za historický moment pre poskytovateľov virtuálnych sídiel.

MojeSidlo ponúka svojim zákazníkom nové a moderné služby, vrátane možnosti prijímať správy z elektronickej schránky slovensko.sk prostredníctvom mobilnej aplikácie. Do budúcna plánuje spustiť NONSTOP výdajný box na zásielky, ListoBOX.

MojeSidlo.sk - https://www.mojesidlo.sk/ - analyzuje vyše 95 subjektov konkurenčných poskytovateľov virtuálnych sídiel a trvalých pobytov na Slovensku. Vďaka pravidelnej analýze trhu a konkurenčných spoločností vnášame bližší pohľad na trh s virtuálnymi sídlami a prinášame zaujímavé zistenia. Rastie prirodzene a stabilne už od roku 2012. Služby portálu MojeSidlo.sk aktuálne využíva viac ako 12 900 subjektov, čím sa radí na prvé miesto v poskytovaní virtuálnych sídiel na Slovensku.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring