OTS: SANY na čele rozvoja smerom k nízkouhlíkovému priemyslu ...

TASR, 5. júna 2024 8:50

OTS: SANY na čele rozvoja smerom k nízkouhlíkovému priemyslu s objemom trhu viac ako 400 miliónov USD

Šanghaj 5. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Popredný čínsky výrobca ťažkých zariadení SANY Group (ďalej len „SANY") oznámil, že celkové príjmy spoločnosti z elektrických produktov dosiahli v roku 2023 3,146 miliardy juanov (434,78 milióna USD), pričom príjmy z produktov s vodíkovou energiou dosiahli 130 miliónov juanov (17,97 milióna USD).

Vzhľadom na súčasné prelomové obdobie štvrtej priemyselnej revolúcie a tretej energetickej revolúcie prechádza globálne odvetvie stavebných strojov bezprecedentnou príležitosťou na rozvoj supertechnológií.

Stabilný plán zameraný na nízkouhlíkové produkty

SANY má v nízkouhlíkovom sektore náskok. Nový výbor spoločnosti pre energetické technológie, založený v roku 2021, dohliada a riadi plánovanie vývoja technológií novej energie, usporiadanie patentov, výskum a vývoj pokrokových technológií a priemyselnú inkubáciu.

V roku 2023 uviedla spoločnosť SANY na trh viac ako 130 produktov s využitím novej energie, vrátane prvej plne elektrickej rotačnej vrtnej súpravy na svete a nákladnej miešačky s vodíkovou energiou vybavenej vlastným systémom batérií. Ekologické produkty a riešenia nielen uspokojujú potreby klientov v oblasti nízkouhlíkovej transformácie, ale vytvárajú pre nich väčšiu hodnotu prostredníctvom inovácií, ktoré výrazne znižujú náklady na prevádzku počas celého životného cyklu.

Ekologická transformácia s podporou inovatívneho výskumu a vývoja

V snahe ďalej zvyšovať kľúčové konkurenčné výhody skupiny na trhu s nízkymi emisiami uhlíka sa spoločnosť SANY zameriava na päť hlavných technologických smerov prostredníctvom nezávislej a strategickej spolupráce vrátane batériových článkov, technológie elektrického pohonného mostu, centralizovanej ovládacej platformy VCU, nabíjacej a prepínacej stanice batérií, systému palivových článkov a ovládacej technológie.

V roku 2023 získala spoločnosť SANY 275 nízkouhlíkových patentov a uviedla na trh tri integrované elektrické pohonné mosty pre traktory, miešačky a sklápače s rozsahom zaťaženia od 11,5 do 16 ton.

Spoločnosť SANY na trhu rastie s využitím silných konkurenčných výhod produktov a inovatívnych schopností v oblasti výskumu a vývoja. Predaj elektrických nákladných miešačiek SANY sa v roku 2023 medziročne zvýšil o 47 percent, pričom si udržal najvyšší podiel na trhu tri roky po sebe, zatiaľ čo predaj elektrických žeriavov naďalej v odvetví vedie.

„Do budúcnosti bude spoločnosť SANY naďalej posilňovať svoje kapacity v oblasti výskumu a vývoja, ako aj kľúčové výhody našich produktov v oblasti komplexnej podpory ekologického a udržateľného rozvoja. Sme odhodlaní znižovať emisie uhlíka hneď pri zdroji a v rámci našich prevádzok, aby sme vybudovali plnohodnotný ekologický výrobný reťazec, ktorý bude poháňať vysokokvalitný rozvoj skupiny, urýchli transformáciu a modernizáciu priemyslu a prispeje k dosiahnutiu cieľov uhlíkovej špičky a uhlíkovej neutrality," povedal Xiang Wenbo, rotujúci predseda SANY Group.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2429317/Green_transformation_empowered_by_innovative_R_D.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring