OTS: SANY pôsobí v baníctve a Metals Central Asia ...

TASR, 10. októbra 2023 9:24

OTS: SANY pôsobí v baníctve a Metals Central Asia & Kazcomak, podporí rozvoj regiónu

Čchan-Ša 10. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Popredný svetový výrobca ťažkých strojov SANY Group (SANY) nedávno vystavoval na veľtrhu Mining and Metals Central Asia & Kazcomak, ktorý sa konal od 20. do 22. septembra v Almaty v Kazachstane. Na jednom z najvýznamnejších veľtrhov ťažobných strojov v Strednej Ázii sa zišlo viac ako 10 priemyselných gigantov s účasťou približne 40000 návštevníkov, pričom spoločnosť SANY získala objednávky vo výške 21,4 milióna juanov.

Na výstave zaujalo šesť najmodernejších zariadení spoločnosti SANY, vrátane autožeriavu STC300V, terénneho banského vozíka 115S a rýpadla. Spoločnosť SANY elektrizovala atmosféru nádherným tancom, spevom a interaktívnymi vystúpeniami a hrami, ktoré rezonovali u návštevníkov.

Ako prvý strojársky podnik, ktorý reagoval na čínsku iniciatívu Jedno pásmo, jedna cesta (Belt and Road Initiative, BRI), založila spoločnosť SANY v roku 2014 svoj podnik pre Strednú Áziu, ktorý technológiou vstrekovania vyrába vysokokvalitné produkty uľahčujúce odvtedy výstavbu infraštruktúry v regióne.

V roku 2018 nadviazala spoluprácu so SANY spoločnosť ENTER, jedna z najväčších inžinierskych, obstarávacích a stavebných spoločností (EPC) v Uzbekistane. Po podpise zmluvy spoločnosť uviedla na trh 44 kusov žeriavov SANY a doteraz sa na rôznych projektoch v regióne, ako je výstavba prvej jadrovej elektrárne v Strednej Ázii a závodu na výrobu plynu z kvapalín v Uzbekistane, ktoré podporili sociálno-ekonomický rast krajiny, podieľalo viac ako 1 700 kusov zariadení SANY, ktoré spoločnosť vlastní.

Okrem toho, v súlade s globálnym trendom nízkouhlíkovej stopy, bola spoločnosť SANY aktívna aj v nových energetických projektoch v regióne. V júli tohto roku bolo do kazašského projektu veternej elektrárne Alkarek dodaných10 veterných turbín SANY. Od 12. augusta dokončili žeriavy SANY zdvíhacie práce len za 52 dní, čo zákazníka príjemne prekvapilo. Po uvedení projektu do prevádzky bude miestnym obyvateľom poskytovať 170 miliónov kWh čistej elektrickej energie ročne, čím sa znížia emisie oxidu uhličitého približne o 176 000 ton, a to prispeje k prechodu Kazachstanu na čistú energiu a k jeho cieľu uhlíkovej neutrality.

Spolčonosť SANY sa počas posledných rokov významným spôsobom usadila na trhu vďaka svojim vysokokvalitným výrobkom a vynikajúcim popredajným službám. Podiel SANY na trhu kolesových žeriavov v Kazachstane vzrástol na 61 % a v nasledujúcich rokoch sa bude naďalej zvyšovať. Yang Lei, generálny riaditeľ obchodnej organizácie SANY pre Strednú Áziu, uviedol, že SANY bude spolupracovať s miestnymi zákazníkmi s cieľom naďalej podporovať rozvoj regiónu.

Viac informácií o SANY Group, nájdete na www.sanyglobal.com alebo nás sledujte na Facebooku alebo YouTube .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2241638/Mining_Metals_Central_Asia___Kazcomak.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2241640/WechatIMG20.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2241639/Kazakhstan_s_Alkarek_wind_power_project.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring