OTS: Sebastian Vettel sa stane novým globálnym ambasádorom značky Braun

TASR, 28. augusta 2013 9:17

Sebastian Vettel sa stane novým globálnym ambasádorom značky Braun

Braun a Vettel spájajú sily, aby inšpirovali mužov k premene svojich snov na realitu

KONBERG 28. Augusta (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) — Spoločnosť BRAUN dnes hrdo oznámila, že trojnásobný víťaz majstrovstiev sveta vo Formule 1, Sebastian Vettel, sa stal novým globálnym ambasádorom značky BRAUN v oblasti starostlivosti o mužov. Táto vzrušujúca spolupráca signalizuje aj spustenie globálnej kampane značky BRAUN pod názvom "Držte sa svojich snov".

Sebastian Vettel sa stal novým ambasádorom značky Braun (Fotografia: Business Wire)

Toto oznámenie sa uskutočnilo na okruhu Formuly 1 v Spa-Francorchamps, kde Sebastian Vettel povedal: "Vyrastal som so značkou Braun. Obaja pochádzame z rovnakej spolkovej republiky Hesse, takže ide o skutočne hlboké spojenie. Vždy ma fascinovalo, koľko technológie je v holiacich strojčekoch Braun. Je to ako vo Formule 1, najnovšia technológia, najlepší dizajn a zaručená dlhá životnosť. Robia skrátka to, čo od nich očakávate. Som pyšný na to, že môžem byť ambasádorom značky Braun pre pánov."

Globálny marketingový riaditeľ značky Braun, Lakis Vasileiadis, hovorí: "Sme skutočne nadšení, že sa Sebastian stal naším novým ambasádorom. Je to pozoruhodný muž, ktorému sa podarilo splniť si svoje sny vďaka tvrdej práci, príprave, vytrvalosti a špičkovým výkonom. Je jednotkou vo svojom športovom odvetví. Podobne ako náš zakladateľ, Max Braun, sa Sebastian neúnavne snažil o uskutočnenie svojich cieľov. Je inšpiráciou pre milióny mužov a ideálnym človekom na zastupovanie značky Braun."

Technický pokrok vždy začína snom. Max Braun, zakladateľ spoločnosti Braun, sníval o vytvorení prvého elektrického holiaceho strojčeka. A odvtedy už spoločnosť BRAUN nikdy neprestala s vytváraním inovácií tohto sna. Spoločnosť BRAUN snívala o navrhnutí prvej "pračky" pre holiace strojčeky a neskôr o prvom holiacom strojčeku, ktorý by schladil vašu pokožku. V súčasnosti sú tieto sny realitou vďaka systémom Braun Clean & Renew™ a Braun °CoolTec. Spoločnosť BRAUN sa necháva inšpirovať mužmi ako je Sebastian: človek, ktorý vo svojom živote veľa dosiahol, ktorý si dokázal splniť svoj sen stať sa vôbec najmladším šampiónom Formuly 1. Vasileiadis pokračuje: "Máme rovnakú vieru v sny a rovnako ich chápeme. A nielen snívame, ale my ich aj realizujeme. Naším cieľom je inšpirovať aj ostatných, aby si plnili svoje sny."

Sebastian sa stane tvárou novej kampane spoločnosti BRAUN pod názvom: "Držte sa svojich snov". Prostredníctvom tejto kampane, ktorá bude spustená v jeseni 2013, spoločnosť BRAUN spolu so Sebastianom vyzýva mužov na celom svete, aby sa nikdy nevzdávali svojich snov. # # #

O spoločnosti Braun

Braun, dcérska spoločnosť firmy Procter & Gamble, bola založená v Nemecku, v roku 1921. Vyrába širokú škálu malých domácich spotrebičov, v ktorých sa snúbi inovácia, spoľahlivosť a kreatívny dizajn. Medzi tieto spotrebiče patria elektrické holiace strojčeky, kozmetické produkty a prístroje určené na starostlivosť o vlasy. Produkty spoločnosti Braun sa predávajú na celom svete. Navštívte, prosíme, webovú stránku http://www.braun.com, kde nájdete najnovšie správy a podrobné informácie o značke Braun.

O spoločnosti Procter & Gamble

P&G poskytuje prostredníctvom svojich značiek svoje služby približne 4,8 miliarde ľudí na celom svete. Spoločnosť disponuje jedným z najsilnejších portfólií preverených, kvalitných vedúcich značiek, medzi ktoré patrí Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® a Whisper®. Komunita P&G má prevádzky v približne 70 štátoch sveta. Navštívte, prosíme, webovú stránku http://www.pg.com s najnovšími správami a podrobnými informáciami o spoločnosti P&G a jej značkách.

Fotografie/Multimediálna galéria sú k dispozícii na: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130826005598/en/ Kontakty Kontakty pre tlač: Pre viac informácií, prosíme, kontaktujte: Emily Buckland +44 (0) 7720 277 197 emily.buckland@porternovelli.co.uk alebo Liz Littlechild +44 (0) 7989 968 997 Liz.Littlechild@porternovelli.co.uk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

go

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring